Kasım tüp bebek transferi belirtisi olAnlar?

baby2026

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
29
6
1
32
Kızlar merhaba 8kasımda transferim oldu transferden 1 gün sonra kasık ağrım oldu ara ara. 3.günden itibarende kasık ağrım bacakta ağrı ve vajinamda batmalar oldu bu normal mi böyle belirti gösteren varmı varsa pozitif mi? Korkuyorum

Bende aynı gün transfer oldum 3. Gün embriyo, bende aynı belirtiler aynı senin gibi bende bugün meraktan test yaptım evde tabiki negativ çıktı daha cok erken tabiki. Doktorun ne zaman test yap dedi sana.

Hiç belirti olmayNlarda oluyormuş hangisi pozitif çıkack o da belli değil hayırlısı hakkımızda Rabbim isteyene herkese nasip etsin

Transferin 3. Günündeyim ve çok şiddetli bel ve adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Benim bu durumu yaşayanlar var mı aranızda?

Transferin 3. Günündeyim ve çok şiddetli bel ve adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Benim bu durumu yaşayanlar var mı aranızda?
benimde sancı gibi batmalarım oldu 5.güne kadar vajinada belde bide kasıklarımda ama şiddettli değil

Evet silik gözüküyor bana ilaçlardan dolayı test yapma yanıltabilir demişlerdi bide sizin test tarihiniz baya erken benim 12 gün sonra test dediler benimde dondurulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…