Bende aynı gün transfer oldum 3. Gün embriyo, bende aynı belirtiler aynı senin gibiKızlar merhaba 8kasımda transferim oldu transferden 1 gün sonra kasık ağrım oldu ara ara. 3.günden itibarende kasık ağrım bacakta ağrı ve vajinamda batmalar oldu bu normal mi böyle belirti gösteren varmı varsa pozitif mi? Korkuyorum
22indeBende aynı gün transfer oldum 3. Gün embriyo, bende aynı belirtiler aynı senin gibibende bugün meraktan test yaptım evde tabiki negativ çıktı daha cok erken tabiki. Doktorun ne zaman test yap dedi sana.
Ay pardon 21inde yazıcaktım22inde
Herkes aynı değil ki, burda platformda bazılarında hiç belirti olmamis ve postif cikmisKızlar 3. Günüm bende hiç belirti yok bomboş
benimde sancı gibi batmalarım oldu 5.güne kadar vajinada belde bide kasıklarımda ama şiddettli değilTransferin 3. Günündeyim ve çok şiddetli bel ve adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Benim bu durumu yaşayanlar var mı aranızda?
Sonucunuz nasıldı?benimde sancı gibi batmalarım oldu 5.güne kadar vajinada belde bide kasıklarımda ama şiddettli değil
vallah benimde transferden sonra hergün kasik ve bel agrisi var canim. Hatta bugun bel agrisi fena.benimde sancı gibi batmalarım oldu 5.güne kadar vajinada belde bide kasıklarımda ama şiddettli de
Test tarihim 21iSonucunuz nasıldı?
Benim 5 gün kasık ve bel ağrım oldu ama 6.gün tüm belirtilerim yok oldu ağrım vs kalmadı göğüslerim şiş o normal zaten acaba tutunamadı mı acaba dedimBenim de bugün gogus ucu değişti gibi sanki değişik geldi buhun gözüme
Benimde bugun pek ağrım yok, ama bu sabah test yaptım silik ciktiBenim 5 gün kasık ve bel ağrım oldu ama 6.gün tüm belirtilerim yok oldu ağrım vs kalmadı göğüslerim şiş o normal zaten acaba tutunamadı mı acaba dedim
Ne kadar silikti bide kaçıncı günün test günün ne zmanBenimde bugun pek ağrım yok, ama bu sabah test yaptım silik cikti
Benimde bugun pek ağrım yok, ama bu sabah test yaptım silik cikti
Ne kadar silikti bide kaçıncı günün test günün ne zman
Buhun 3. Gün dondurulmuş ve transferden 7. Gun pazar günü kan vermem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?