- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
delüüü karı buldum seni .....bu ayda adet olayım öteki listenin başına benide yazarsın canım...hayırlı olsun yeni sayfan....
teşekkür bitanem......sonunda benüde delürtcen hakketen heeeeee...... kafamçokkarıştı
bu arda inşallah hamiş kalırsında seni hamiş listesinin ilk sırasına eklerim...a.s.
ARKAADAŞLAR YENİ LİSTEMİZ İNŞ HAYIRLI UĞURLU OLUR.. BİR SÜRÜ HAMİŞLER GÖRÜRÜZ BU LİSTEDE İNŞŞ:))BU AY.))
armağanım bizim günlerimiz aynı heeee......çalışmalara başladınızmı bakim? biz bu akşam başlıyoruz
evet canım.. ben pazar başladım.. bu akşamdan itibarende devam inşş.. bakalım.. gerçi yumurtlama belirtilerim tam başlamadı.. kararsızım..
ben ovulasyon testleri kullanıyorum..bugün adetimiin 10. günü test yapmaya başlıyorum..geçen ay 13.günde yumurtladığımı göstertmişti..ama tutturamıyoruz işte yafffffff CADIARZU
ben ovulasyon testleri kullanıyorum..bugün adetimiin 10. günü test yapmaya başlıyorum..geçen ay 13.günde yumurtladığımı göstertmişti..ama tutturamıyoruz işte yafffffff CADIARZU
ne güzel en azından yumurtlamanı öğrenmişsin canım sen..o zaman bekle az daha yarın başla derim çalışmaya.. birde 13 gün yaparsınız.. birde 15 .. bakarısın tutar.ben tam bilmiyorum yumurtlamamı.. ama inş bu ay tutar.. tutmassada artık bir dahaki aya kesin test alıp denicemm
canım zaten eczanelerde pahalıymış..ben bi siteden sipariş ettim..10 tane ovulasyon testi 1 adet gebelik testi hediyeli 24 ytl...inşallah gerek kalmaz almana ama eğerki olmazsa kesinlikle tavsiye ederim canım...
slm sudecim sayfayi yenilemisin tesekkürler canim nasilsiniz kizlar
evet bi tanem yeniledim valla..artık başlık eskide kaldı..yeni umutlarımıza yeni başlık açalım dedim....nasıl olmuşşşşşşş......???? yerimseniben
inşallah burda çok daha fazla hamiş haberleri alırız.......
sudecim cok güzel olmus eline saglikŞenizŞenizeminimki cok hamis haberleri alicaz umarim bende hamisim diycem bu listede cok az kaldi adetime ama bütün belirtiler var diger aylarda olmayan seyleri yasiyorum hayirlisi diyelim artikyerimseniben
arkadaşlar nasıl katılıyorsunuz bu listeye beni de ekleyin 22 nisanda adet oldum geçti...benide ekleyin benide inşallah hamiş oluruz........
arkadaşlar benim adet olmama 9 gün kaldı ama sadece belimde hafif bi sızı var başak da bi belirti yok geçermi bu 9 gün acaba cok zor beklemek böyle allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?