• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

slmkızlar aslında sÖlemİycektİma ama duramdım bİz bugun aŞılama İÇİn baŞlangıÇ yaptık İlk İĞnemİ vuruldum bugun.
Kafasm Çok karıŞık kendımı aŞılama İÇİn hazır hıssetmİyorum galıba ama hastanedne Çıkıp gelemyıde yedİremdım kendıme ÇÜnkÜ bukezde yarım bırakırsak tedavıyı artık epek bı uzayıp gİdecektİ..
dualrınıız beklİyorum
İlk İĞnemİ eŞİm yaptı saĞolsun. EŞİm yapcak İĞnelerİmİ.ben cesaret edemdım ama buakŞam İkİmİzde aslında ne kadar caresİz oldugumuzu bıkere daha gÖrmÜŞ olduk

canım hayırlı olsun aşılaman bende 2 kez yaptırmıştım ben kendim vuruyordum göbeğimden bende çok endişeliydim ama emin kolay oluyor yani
bu arada bugün regl günüm ama henüz olmadım olunca bildiririm yarın flan olurum galiba

canım hayırlı olsun aşılaman bende 2 kez yaptırmıştım ben kendim vuruyordum göbeğimden bende çok endişeliydim ama emin kolay oluyor yani
bu arada bugün regl günüm ama henüz olmadım olunca bildiririm yarın flan olurum galiba

canım benım inş bebgın senınledir hamiş lisetsine alırım senı

amanda nilifer gelmiş
hoşgeldin kısssss
kaynanan seviyo çay var mis gibi huzeyfe yaptı çiğdemim de kek yaptı gel gel
canım ya bir ande çıkmak zorunda kaldım kusura bakma olurmu şeniz
slmkızlar aslında sÖlemıycektıma ama duramdım bız bugun aŞılama ıÇın baŞlangıÇ yaptık ılk ıĞnemı vuruldum bugun.
Kafasm Çok karıŞık kendımı aŞılama ıÇın hazır hıssetmıyorum galıba ama hastanedne Çıkıp gelemyıde yedıremdım kendıme ÇÜnkÜ bukezde yarım bırakırsak tedavıyı artık epek bı uzayıp gıdecektı..
dualrınıız beklıyorum
ılk ıĞnemı eŞım yaptı saĞolsun. EŞım yapcak ıĞnelerımı.ben cesaret edemdım ama buakŞam ıkımızde aslında ne kadar caresız oldugumuzu bıkere daha gÖrmÜŞ olduk

canım dualarım seninle rabbim işini rast getirsin inşallah güzel haberler alırız senden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar:

canım benim sol tüpüne verilen kontrast madde denilen ilaç geçememiş sol tüpün muhtemelen tıkalı yada yapışıklık var demek, sağ tüpün de distal kısmı yani tüpün başlangıç kısmı ektazik yani geniş ya da genişleme demek bu kötü bişey değil bence açık yani ve bu verilen kontrast madde tüplerden geçtikten sonra peritona yani karın boşluğuna dağılır sende de tıkalı olmayan tarafında ilacın dağılımı normal sınırlardaymış canım drun daha ayrıntılı bilgi verir ama benim anladığım bi tüpün açık ama diğer tüpünde sanırım tıkanıklık var ama sakın hemen üzülme çünkü tıpta çareler çokk lavaj yöntemi denilen yöntemlerle tuba tıkanıklıklarını rahatlıkla açıyorlar...umarım yeterince aydınlatabilmişimdir.

cnm çok tşkrlr yeterince aydınlandım galiba herkezin kalbine göre versin RABBİM

canım tanın içi bişi diyemicem benimkler için açık demişti doktor ama seninkilerde sanki bi sorun var gibime geldi inşallah yoktur dedim pek anlamam rahim filmi çektirmeden nasıl aşılama yapılmış hayret ettim bana doktorum aşılamaya geçmeden muhakkak rahim filmi çekilmelisin demişti demekki gerçekten doktordan doktora farkediyomuş

cnm şu anda bende merak ediyorum nedenini ama bana hiç öyle bir film dememişti ben netten ögrendigimle drma önerdim ama bana gerek yok demişti ultrasonografi ile açık problem yok demi
şti ama mlsf

herkese iyi akşamlar ..
arkadaşlar ya pazar günü adet günüm (iş olmam bebişim vardır) meraktan çtlıcam ovulasyon testi kullandım bu ay yarın sabah test yapsam belli olurmu...
Allahım inş bebişim benimledir...
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hyırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş....

slmkızlar aslında sÖlemİycektİma ama duramdım bİz bugun aŞılama İÇİn baŞlangıÇ yaptık İlk İĞnemİ vuruldum bugun.
Kafasm Çok karıŞık kendımı aŞılama İÇİn hazır hıssetmİyorum galıba ama hastanedne Çıkıp gelemyıde yedİremdım kendıme ÇÜnkÜ bukezde yarım bırakırsak tedavıyı artık epek bı uzayıp gİdecektİ..
dualrınıız beklİyorum
İlk İĞnemİ eŞİm yaptı saĞolsun. EŞİm yapcak İĞnelerİmİ.ben cesaret edemdım ama buakŞam İkİmİzde aslında ne kadar caresİz oldugumuzu bıkere daha gÖrmÜŞ olduk

kadriyem hayırlısı olsun , rabbim işlerinizi rast getirsin...Allahım bebeiğini kucağına yollamak için bu tedaviyi vesile kılsın inşallah..Allah yardımcınız olsun..:Saruboceq: :nazar:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmm
dün hiç girmedim şefim tepemde 5,30 a kadar iş anlattı bana :(
sinir oldum kendi masamda bile değildimmm szi öok özledimmm
akşamda eve gelince yorgundum yemk yedim dizi izledim uyudummm
gece ağrım olduuu normalmi acaba yaa CADIARZU kasıklarım ağrıyoo birde göğüslerimmm
fena acıyoooooooooo öyle böyle değilllkafamçokkarıştı
geçmişi okuyup geliyorummm

esram bidenem inşlh ama hiç sanmam.. hasatayım bence o yüzden karnım büüüülee ağrıyo ama göğüslerim her ay böyle olur.. oyüzden heeeçç ümidim yok..
dün nurtencimin deyişiyle

ben bu ay battaniye doğuracam valla (kocişle bu ara çalışamadıkta:kedi: ikidebir wc ye gitmekten)

canım arkadaşımmm benim belirtilerimde 1 hafta öncesinden başladı göğüs ağrısı felannn aynı yani belli olmaz belkim hamişsindir çok yorma kendini belli olmuyor biliyorsunn inşallahhh hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

iyiyim bende temizlik filan uğraştım işte bugün yarın dr gidecem kan testi filan demişti bakalım yarın keseyi görebilecek miyiz inşallah bu ay olur da sizden de duyarız hayırlı haberleri o zaman bayram ederiz:teytey::teytey:
esra cım ne kadarlık oldunuz? ilk kezmi gidiyorsun dr a ?
bana ben geçen gün öğrediğimde dr değerin 1500 üstüne çıkmalı ozaman gel
salı günü uygundur dedi ama kan testine gerek yok dedi:uhm:
inşallahhh kalp atışını gidince duyarsıız tatlımmmm

fazla yorma canım kendini
hadi inşallah görürsün bebeğini
ben hala saklıyorum bebeişimin ilk ultrason resmini ilk ve son oldu oda zaten :a015:
kısmet böleymiş

benimde eşim içiyo spermlere etkisi var canım
zaten bizim problemimiz eşimin spremleri
malesef değerleri çok düşük Allahım onlara can sağlığı versinde ilaç kür kullanalım napalım canım

nurtencimmm eşin keçiboynuzu kürü dışında
evikap ve zinco çinko hapı alsınnn sen git eczaneden al tatlım fiyatı ucuz benim eşimin ilk değerleri 14 ve 7 milyonduu ben bu ilaçları gittim kendim aldım özellikle çinko hapıı acayip yararlı değerimiz 1 ayda 59 milyon oldu... mutlaka all tatlımm

kıslar ya
bilgeyle kudretten habri oaln varmı
onlar her daim burda olurlardı merak ettim güzel annelerimiz
ay onlara şimdi hamileliğin güzelliğide yansımıştır
esracım kıs sende pek güzelleşmişindir şimdi
balımmm benim dün hiç giremedim sabah saat 9.00 dan akşam 17,30 kadar o
şefim olacak salak iş anlattı bana kafam allak bullak oldu zatennn hiç
yapmak istemediğim işler karman çormannnn hamile olduğumu
duyunca ne etcekler çok merak ediyorumm Rabbim tamamına erdirsinn inşallah daaaaaaaaa başka bişey istemiyommmm

inşallah hamilesindir canım

anammmmmm iki karı bir olmuş benim oğluşuma neler ediyolar :ecrin_bebek:
melek gibidir benim oğlum nolmuş çektiyseeeeeeee saçını kısının
paralarım sizi kıssssss delikafadulden
Aman kıslar yaaaaaaaaaa
ben bi tuhaf oldum
Allahım gösterirmi acaba bu günlerimizi hadi inaşallah yaaaa

Rabbim en tez zmanndaaaa göstersin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın kızlar hala adet olmadım beklemedeyim bakalım ne olacak pazartesi veya salı test yapacağım inşallah gelmezse gelecek gibi durmuyo ama inşallah meleğim benimledir

Back
X