• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

jasminia merhaba canım yardımcı olabileceğim bi konuysa söyle bakalım

teşekkür ederim sende olmasan kimse cvp vermeyecek
yaklaşık 15 gündür göğüslerim uçları cok şiş ve çok acıyo tşört bile acıtıyor neden bu kadar hassas bi fikrin varmı:sm_confused:

Nişanların aynı güne gelmesi kötü olmuş... Eve gelip seni bırakıp kendi de gidebilirdi oraya aslında di mi ? Boşver böyle şeyler için üzmeye değmez birbirinizi.

Ya Jasminiacım sen rego oldun da emin misin hamile olmadığına. O kadar hassasiyet normal değil bence bi doktora görün muhtemelen test yapacaktır sana... Umarım hamişsindir de üstüne görme denen şeyi yaşamışsındır...

canim adetinle ilğli desem nerdeyse20gündne fazla var.ama gebelikteolamz çok erken belki catlama günlerindir buugn ondan oluyodur benim pek gögüs agrim olmaz oyuzden aslinda pekte bi fikrim yok niye oldugu ile ilğili

ama daha önce hiç böyle olmamıştı tşört giyerken bile korkuyorum gelişme cağımda falan olsam anlıycam ama coktan geçtik o dönemi yaş 28 oldu bitiyo bile:1rolleyes:

Ya Jasminiacım sen rego oldun da emin misin hamile olmadığına. O kadar hassasiyet normal değil bence bi doktora görün muhtemelen test yapacaktır sana... Umarım hamişsindir de üstüne görme denen şeyi yaşamışsındır...

hiç bi hamilelik belirtisi yok ama :1no2:
sadece göğüslerim fazla hassaa keşke öyle olsa :1rolleyes:

Canim son adetin nasildi yogunlugu faln güünndemi geldi peki bende bi doktora görün en aindan bi saglikocagina görün canim

son adetim 4 gün önce geldi ama normaldi yoğunluk falan yoktu offfffffff bilmiyorum kıslar acaba psikolojik bişeymi fazla kafaya taktım ben bu bebiş olayını kafaya:sm_confused:

acaba bi test mi aypsan idrar tstmi yapsan bide bence sakin olya dinleme kndini öle.başk seylere odaklan emi

teşekkür ederim kadriyecim yaa ptesi yapayım olmassa zannetmiyorum ama hayırlısı başka seylere odaklanmaya calışayım bakalım yapabilecekmiyim

kıslar ben kactım şimdi gelir kocacığım kendinize iyi bakın yarın görüşürüz inş teşekkür ederim yardımınız ve desteğiniz için:teytey:

kadriyecim ben adetlerimi erken oluyorum.en son kı tarıhim 4 temmuz ama 25 ile 27 günde olduğum için28-29-30 temmuz beklediğm tarihler.zaten sende 29 temmuz olarak yazmışsın.eklediğin için teşşekkürler

Back
X