ya ben cok durgunum kızlarr bugun.dün akşam eşimle sakalşırken abarttık sanırım eşim kalktı az dikkat et dedi
ya bebeğe bişe olsa dedi.bende boşver der gibi umursuzca elimi sallayarak bebeiş yok dedim.nerden biliyorsun diye bana bir kızdı bi bakışı var anlatamam.neden olmayacağını düşünüyorssun die kızdı.bende olacak biliyorum ama şimdi olmayacak dedim biliyorum dedim.dahad kkızdı neden öyle diyorsun sen dikkat et hiç dikkat etmiyorsun diye.bende olsa hissederdim dedim yumusatmak için ortamı oda maşallah benden tecrübeli 5-10 gunlukse anlamazsın dedi.
sonra neyse saatler geçti falan benimki uyudu.üstü acıldı kapatayım dedim o arada yok dedi ne yok kapatmayayım mı dedim üstünü.-eşim uykusunda cok konusur- ne yok diye tekrar sordum bebiş yok dedi.üzülüüyormusun dedim evet dedi.
ya canım cok sıkıldı bu ay cok rahattım ama eşim beni bu ay cok strese soktu.o kafasına cok takıyor bu ay.rahat ol bosver diyorum ama onada tak etti herhade arada bir diyor neden bizim bebeğimiz olmuyor yada bizim bebeğimiz su bebek kadar olacaktı dimi diye soruyor.bunaldım yahu.