Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye
HAZİRANNNNNNNN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİ
*ÖZLEMBAY__________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*FUNDA72____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*EMEL_76____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*AÇELYAAKASLAN____________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*SEFAMOLSUN_______________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*AYFOŞŞ____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*EZGİM35_____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ Z
*TATOŞ______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*ÖZLEMİMMMMM______________ HAMİŞİİİMİİİZZZZZZZZZ
*KELEBEK41__________________HAMİŞİİİMİİİZZZZZZZZZZ
*İLAYDAA____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*NUREVŞAN__________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*SEMİN03____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*KUCUKKEDİCİK______________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ Z
*EYŞAN0066__________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*BEYAZBULUT________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ Z
*MELEĞİM VE AŞKIM__________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZZ
*BUKİ27______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZ
*NEŞE1______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*EMELİKO____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*ŞUŞU_______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*CEREZ______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*XNAZANX____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*İKİZ_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*AYSHINCE___________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*HOFFEN____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ Z
*ŞİRİNCEK___________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ ZZ
*BEY-ZA_____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZZ
*BUKET-26___________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZZ
*ACİBİBER2053_______________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ ZZZ
*NESELİYASMİN______________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZZZ
GÜNAYDIN KIZLARRyerimseniben YENİ BİR AYA başladık inşallah temmuz ayi bize ugur getirir bol bol hamişlerimiz olur.tum bekleyen arkadaşlarıma rabbim aneliği nasip etsin. BİSMİLAHİRRAHMANİRAHİM.aiiahın adıyla başlıyoruuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzz:teytey:
KIZLAR günaydın hepinize bol hamişli bir ay diliyorum haziran ayı çok güzeldi ben bekleme kısmındayım ama cesaret edip test falan yapamıyorum ne yapacam sadece tek hissettiğim şiddetli batmalar var karnımda ama korkuyorum test yapmaya ya hava değişimi falan da gecikme olduysa diye
tatildeydim yeni döndüm ne yapacammmm:asigim:
günaydın canım sabaha kadar bişey gelmedi sabah koyu kahve geldii. Şimdide devam ediyo gibi anlamadım yani ne olduğunu kafam karıştıı:bbo: sabah sağlık ocağına gittim kan vermeye yarın sonuçları çıkıcakmışş bakalım artık hayırlısı olur inş. Pekde ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama temmuz ayının ilk hamiş haberini ben vermek isterimmm benim için dua edin arkadaşlar lütfennn:1rolleyes:
KIZLAR günaydın hepinize bol hamişli bir ay diliyorum haziran ayı çok güzeldi ben bekleme kısmındayım ama cesaret edip test falan yapamıyorum ne yapacam sadece tek hissettiğim şiddetli batmalar var karnımda ama korkuyorum test yapmaya ya hava değişimi falan da gecikme olduysa diye
tatildeydim yeni döndüm ne yapacammmm:asigim:
AYYY SUDENAZCIMM aslında bende öyle düşünüyorum ama yaaa offf valla aynen gece kalkıp kalkıp bakıyorum varmı bişey diye bu ay hiç ölçmedim ateş bugün sabah aklıma geldi 36,9 çıktı bilmiyorum sanki heran olacakmışım gibi hissediyorum bir yandan sanki hamileymişim gibi doğacak ay hesabı hesabı falan yapıyom birde 30 ytl boşuna gidecekmi diyorum eczaneden bir test mi alsam acaba çıkarmı
sudenazcım günaydın.geçen ay olmadı benim ama bakalım bu ay nasip olacakmı.açıkçası birazda kararsızımbirkaç ay denemesekmi diyede düşünüyorum.gerçi rıskı varsa gelir bebişim.benim adetlerim çokda düzenli değil ama internetteki hesaplayıcılara göre 26 temmuz adet tarihim.benide listeye ekle bakalım.bol hamişli bir ay diliyorum.
günaydın kızlar..benim de adetime 3 gün kaldı.kasık ağrılar çok fazla gögüslerime dokunamıyorum ve göğüslerimdeki damarlar belirginleşti.ama yine de ümitlenmek istemiyorum çünkü geçen ayda olmuştu belirtiler ama sonuç hüsrandı adetim gecikmeden önce ümitlenmemeyi öğreniyorum artıkkk
AYYY SUDENAZCIMM aslında bende öyle düşünüyorum ama yaaa offf valla aynen gece kalkıp kalkıp bakıyorum varmı bişey diye bu ay hiç ölçmedim ateş bugün sabah aklıma geldi 36,9 çıktı bilmiyorum sanki heran olacakmışım gibi hissediyorum bir yandan sanki hamileymişim gibi doğacak ay hesabı hesabı falan yapıyom birde 30 ytl boşuna gidecekmi diyorum eczaneden bir test mi alsam acaba çıkarmı
CANIM ATEŞİN ÇOK İYİ BU ATEŞLE BUGÜNDE ADET OLACAĞINI SANMIYORUM..AL Bİ İDRAR TESTİ..4 SAAT TUT İDRARINI YAP..BİZİDE SONUÇTAN MUTLAKA HABERDAR ET CANIM...a.s.
HAZİRANNNNNNNN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİ
*ÖZLEMBAY__________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*FUNDA72____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*EMEL_76____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*AÇELYAAKASLAN____________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*SEFAMOLSUN_______________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*AYFOŞŞ____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*EZGİM35_____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ Z
*TATOŞ______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*ÖZLEMİMMMMM______________ HAMİŞİİİMİİİZZZZZZZZZ
*KELEBEK41__________________HAMİŞİİİMİİİZZZZZZZZZZ
*İLAYDAA____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*NUREVŞAN__________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*SEMİN03____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*KUCUKKEDİCİK______________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ Z
*EYŞAN0066__________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*BEYAZBULUT________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ Z
*MELEĞİM VE AŞKIM__________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZZ
*BUKİ27______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZ
*NEŞE1______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*EMELİKO____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*ŞUŞU_______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*CEREZ______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*XNAZANX____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*İKİZ_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*AYSHINCE___________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*HOFFEN____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ Z
*ŞİRİNCEK___________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ ZZ
*BEY-ZA_____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZZ
*BUKET-26___________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZZ
*ACİBİBER2053_______________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ ZZZ
*NESELİYASMİN______________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ ZZ
NALAN82 VE MİLKSHAKE EKLEDİM SİZLERİDE...İNŞALLAH BU AY HAMİŞ HABERLERİNİZİ ALIRIZ...a.s. a.s.
kızlar günaydın bişey sorucağım sizlere ben kendimi hep 30 günde 1 adet olurum diye biliyordum ama bi sitede baktım 29 günde 1 miş.ben en son 2 temmuzda adet olduğuma göre 30 haziran da mı olcaktım ya bugün ayın 1 i malum ama bişey yok.biz eşimle adetten temizlendikten 2 gün sonra birlikte olduk korunmadan.bi kere de sanırım ufacık bi kaza oldu(çok aferdersiniz kusura bakmayın ne olur)bebeğimiz var ve düşünmüyoruz şuan ikinciyi.geçen hamileleiğimde göğüslerim sızlıyordu şimdi bişey yok yalnızca 15 gün önce aşırı sol kasık ağrım vardı şimdi ara ara var.normalde yumurtlama zamanı da adet zamanı da ağrım olmaz.bişey var mıdır sizce
kızlar günaydın bişey sorucağım sizlere ben kendimi hep 30 günde 1 adet olurum diye biliyordum ama bi sitede baktım 29 günde 1 miş.ben en son 2 temmuzda adet olduğuma göre 30 haziran da mı olcaktım ya bugün ayın 1 i malum ama bişey yok.biz eşimle adetten temizlendikten 2 gün sonra birlikte olduk korunmadan.bi kere de sanırım ufacık bi kaza oldu(çok aferdersiniz kusura bakmayın ne olur)bebeğimiz var ve düşünmüyoruz şuan ikinciyi.geçen hamileleiğimde göğüslerim sızlıyordu şimdi bişey yok yalnızca 15 gün önce aşırı sol kasık ağrım vardı şimdi ara ara var.normalde yumurtlama zamanı da adet zamanı da ağrım olmaz.bişey var mıdır sizce
CANIM OLABİLİR TA BİKİDE...YANİ ASLINDA TEMİZLENDİKTEN 2 GÜN SONRASI YUMURTLAMA PEK OLMAZ AMA BELLİDE OLMAZ.ERKEN YUMURTLAMIŞ OLABİLİRSİN..İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR CANIM yerimseniben
günaydın canım sabaha kadar bişey gelmedi sabah koyu kahve geldii. Şimdide devam ediyo gibi anlamadım yani ne olduğunu kafam karıştıı:bbo: sabah sağlık ocağına gittim kan vermeye yarın sonuçları çıkıcakmışş bakalım artık hayırlısı olur inş. Pekde ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama temmuz ayının ilk hamiş haberini ben vermek isterimmm benim için dua edin arkadaşlar lütfennn:1rolleyes:
Ya Kizalar Aklima Ne Geldi Biliyomusunuz Ben Bi Ara Kendimi çok Yirtmiştim Ikizde Ikiz Diye Acaba Duam Kabul Olduda Biraz Sapmami Olduki:)))) Soyda Sopta Yok Ikiz E Nasil Olcak Anca Tedavi Ile Tedavi Için Ne Olacak Normal Yollarla Gebe Olunmicak şizofrenmi Oldum Ne