kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum eğer kabul ederseniz, bir süredir sizi okuyordum hepiniz çok şeker kızlarsınız vallahi, benim hikayeme gelince.....
6 yıllık evliyim ben, ama bebek düşünmemiştik hiç taaaki geçen yıla kadar temmuzda hamile kaldım.... bizden mutlusu yoktu.... hamileliğim sorunsuz gidiyordu.... kızımız olacaktı, ismi bile hazırdı..... zeynep naz.......derken 21+3 olmuştum ama o gün yataktan kalkarken garip bir duygu vardı kalbimde, korkunçtu.... ve o gün bebeğimi hiç hissetmemiştim,moralim sıfırdı, o gece sabaha kadar uyumadım ertesi gün sabah yalvardım eşime doktora gidelim diye, tamam dedi ve gittik.............. o anları hiç unutamıyorum, meleğimin kalbi durmuştu çünkü, melek olmuştu benim güzel kızım........ ardından hemen hastane, suni sancı ve doğum........sonrasında göğüsümden günlerce gelen sütler, sağıp döküyordum lavoboya onun kalp acısını hiç unutamam....... şimdi aradan 7 ay geçti ama gözyaşı dökmediğim bir gün bile yok arkadaşlar.........
dokror 3 ay sonra izin vermişti ve bizde denedik ve o ayda kimyasal gebelik geçirdim kızlar....... artık dayanacak gücüm kalmadı biliyormusunuz, kimyasal gebelikten sonra hormonlarımda bu üzüntülere dayanamadı fsh biraz yükselmiş.... 3 aydır da hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor çok üzülüyorum...
sizleri okuyordum günlerdir, herkes çok candan ve içten, allah hepinizin, hepimizin gönlüne göre verir inşallah arkadaşlar
benide listeye ekleyebilir misin sudecim tarihim 23 temmuz.
umarım burası bana da uğurlu gelir herkasi öpüyorum kızlar, inşallah güzel allahım hepimize anne olmayı nasip eder en kısa zamanda,
kandiliniz kutlu olsun.....