- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #5.521
herkese selam üzgünüm sudenaz bende beklemede olanlardanım hala hastalanmadım:sm_confusedek uğrayamadım şehir dışından misafirim vardı offffff 2 kez test yaptım ilkinde gölge gibi bişey belirdi yada ben öyle gördüm ikincisinde hiç bişey yoktu 2 haftadan beri belim kasıklarım ve göğüs uçlarım felaket ağrıyo düngece belim yüzünden uyuyamadımsenağlamaama ümidim yok kist varkende böyleydi ben yine kist oluşmuştur diyorum ama annem allahtan ümit kesilmez belki vardır diyo kan testi için sağlık ocağına gittim ama yapmıyolarmış :mymeka:sinir oldum yarın sabah yine test yaparım :1no2:umarım rabbim önce sudenaza sonra dileyen herkese verir
kucaklarımızı boş bırakmaz bu arada ateşimde yüksek 37 lerde rabbim inşllah bu sefer vardır öpüyorum hepinizi:1hug:
canım seninle aynı durumdayız..malesef bende ilk yaptığım testte gölge gibi çıkmıştı..ikincisinde hiç bişey yoktu...dün adet olmam gerekiyodu..hala kırmızılar yok..ama inanılmaz derecede sancım var..ve akıntım çok fazla...aslında hala ümit edebilirdim ama malesefki ısım gün geçtikçe düşüyor..bugünde 36.6 oldu...her an adet olabilirim :a015: