canim sagol iyi dileklerin icin, allahtan ümit kesilmez, iyi düsünelimki iyi olsun.. ameliyata girmeden bende coook korktum zor bir karardi, ama artik fitik ameliyati cook kolay, benim dr um ameliyata güle oynaya gelmisti, muhabbet ettik o sirada düsün artik. fransada da öyledir, yarim narkozla yapiyolar artik, korkma, ins. iyi gecer ameliyati ve hemen calismalara baslarsiniz sizde. ameliyattan sonra iliski yasagi vermiyo dr lar. eve gider gitmez yapabilirsiniz demisti bana dr tabi hamilelik icin bekle demisti, ama erkeklerin öyle sorunlari yokki, eminim esin cook cabuk toparlanacaktir. bende 25 yasindayim canim, ama artik bu bel sorunu yasa bakmiyo ben 16 yasimdan beri cekiyodum artik ayagim uyusmustu, ve karar verdik ameliyata. bende öyle düsünüyorum.. hakkimizda hayirlisi canim, sen üzme kendini, esine moral vermelisin. bak hepimiz daha cok genciz beterin beteri var gercekten.. bu ay olmazsa birdahaki ay olur. cok üstünde durmamak lazim. ben ilk hamisligimde hemen hamile kalmistim 1 kere iliskiyle, ve hemen tutmustu bu seferde öyle olsun diye bekledim herhaldeki büyük hayal kirikligi yasadik ama zamanini allahim bilir.. iyi geceler canim allah rahatlik versin. konusmak istersen yazabilirsin bana.. umarim biraz yardimci olabilmisimdir...