E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #8.901
sevgili nurcankaya ve pnrhlt tebrik ederim sizi arkadaslar. allahim tamamini erdirsin, bebeklerinizi sag saglim kucaginiza versin..darisi basimiza..
ya arkadaslar benimde bugün sabahtan beri kasiklarimda tuhaf bir agrimi desem ne desem bisey vardi, sanki yumurtaliklarim sisiyo sönüyo, ara ara sanci gibi sanki bicak sapliyomuslar gibi, böyle iste... ne olabilir sizce? bir fikriniz varmi? dün de bütün gün midem bulandi ama psikolojik di diye düsünüyorum...birde uyumadan önce heeep dua ediyorum allahima, o yüzden herhalde cogunlukla tam uykuya dalarken böyle hamilelikti bebekti gibi rüyalar görüyorum...
6.eylül regl tarihim, yumurtlama dönemimi atlattik.. hayirlisi olsun..
canım sendeki değişikliği en iyi sen anlayabilirsin.bende bu belirtiler vardı hamileyim dedim arkadaşlarım psikolojik dedi.ve son anda farkettim gerçekten hamile olduğumu.kanamam var diye ardakaşlarım iyice psikolojik seninki dediler.ama ben een başından beri biliyordum hamile olduğumu.sen kendini iyice dinle canım.belirtiler var dediğine göre ama bunların gerçek olup olmadığı sana bağlı canım.hayırlı haberler olur inşallah.