Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye
kizlar umitsizlige kapilmak yok elbet hepimiz birgun kucuk meleklerimizi kucagimiza alacagiz ama sabir ve azim lazim..bos durmak yok:):)...gerekirse hergun calisip 1 saat belimize yastik koyup yatacagiz:) (ama boylede adam bikiyo benden)..yeter diyoo hergun kamp kamp :) biz adini kamp koyduk ayda en az 10 gun katiliyoruz... guzel dualarimizi allahim insallah kabul eder..
BİRGÜN DÜNYAYA AİT BUYUK Bİ DERDİN OLURSA SAKIN RABBİNE DÖNÜP ‘”_BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİMVAR ‘ DEME. DERDİNE DÖNÜP ‘”_BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR “DE
DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİM SANIRIM GÖZDEN KAÇIRILDI...TEKRAR LİSTEYİ DÜZENLEDİM...LİSTEYLE İLGİLENEN ARKADAŞLAR BU SON HALİNİ KOPYALAYIP DEVAM EDİN...İLGİNİZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKRLERRRRRR
LİSTEMİZ İNŞALLAH BU MÜBAREK AYDA HAMİŞ BOLLUĞU YAŞATIR BİZLERE......
kızlar malesef regl oluyorum sanırım idrar esti yaptım koca bir tek çizgi malesef ama tarih veremiyorum malesef çünkü düzenim şaşmış durumda çok üzülmedim ama içimden de keşke dedim olsun allahım en hayırlı zamanda nasiip etsin çok bekletmeden hayırlı iftarlar kendinize ii bakınnnn
BİRGÜN DÜNYAYA AİT BUYUK Bİ DERDİN OLURSA SAKIN RABBİNE DÖNÜP ‘”_BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİMVAR ‘ DEME. DERDİNE DÖNÜP ‘”_BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR “DE
DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİM SANIRIM GÖZDEN KAÇIRILDI...TEKRAR LİSTEYİ DÜZENLEDİM...LİSTEYLE İLGİLENEN ARKADAŞLAR BU SON HALİNİ KOPYALAYIP DEVAM EDİN...İLGİNİZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKRLERRRRRR
LİSTEMİZ İNŞALLAH BU MÜBAREK AYDA HAMİŞ BOLLUĞU YAŞATIR BİZLERE.....
bircaney sildim canım..istersen yeni tarihini tekrar verebilirsin....
bidibid - bengiii ekledim kızlarrrrrrr inşallah güzel haberlerinizi alırızzz
fark var değil canım...liste çok uzamış..temmuz hamişleri baya geride kaldı sildim...birazda karakterleri aynı olarak değiştirdim...daha anlaşılır gelsin diye gözümüze...siz kayıt yaparken istediğiniz gibi yapın ben dzeltirim sorun değil zaten...silinmesi gerekenleri sildim..o yüzden burdan devam edin diyorum şekercim...
eşim cep bilgisayarı aldı...ama hiç rahat değilyaaaa....oradan okuyorum....diğerinden vakit buldukça yazıyorum..öyle idare ediyorum şimdilik...
kızlar malesef regl oluyorum sanırım idrar esti yaptım koca bir tek çizgi malesef ama tarih veremiyorum malesef çünkü düzenim şaşmış durumda çok üzülmedim ama içimden de keşke dedim olsun allahım en hayırlı zamanda nasiip etsin çok bekletmeden hayırlı iftarlar kendinize ii bakınnnn
canım sende benim gibi tedavi göryodun dimi...ben artık bu tedavinin çok zaman kaybedizi olduğunu düşünüyorum...hiç bir faydası yok..aksine zararı çok...benim adet tarihlerim şaştı kist yaptı....dr.u bi ikna edersem bi dahakine aşılama istiycem
sende üzülme sakın...elbet bizlerde günün birinde Allah uzun ömür verdikçe anne olacağız
bugün regl olmam gerekiyor ama su ana kadar olmadı
arada karnım agrıyor fakat göğüslerde hiç agrı yok
hastalanacağım herhalde
bende aşılama yaptıracağım herhalde bakalım
bncede arkadşar tedavı bosa yorgunluk 2ay iğne kullandım ben2ay bana yakaşlık300ytly mal oldu
300ytl ile tatil yapsaydım ohh neguzel sakınleşir rahatalr gelırdım bence iin sırrı sakın olmk ta ya bıede bzım olee aşırı çözulmuycek sorunlarımz yokkı bebk konusnda ama bzı sabredemiyorum sudecım aşılama bencde aslında dırek çzöumde onun içind en az uç ayt daha deneyın diyolar benım doktor ole dedi ben yaradan sonra aşılkama istedim normall e bekliyelim diyo
canım bende aşılama için neden bekleniliyor bende bunu anlamıyorum..bizim gördüğümüz ilaç tedavisiyle aynı tek farkı sonunda ilişkiyi kendimiz denemiyoruz...ben ayda 300 ytl ödüyorum ilaç ve dr.a ...en azından paramı çöpe atacağına biriktirir bi kaç ayda dinlenir aşılama yaptırırım...tutmazsa param oldukça devam ederim yaptırtmaya....böyle ben yoksa 1 ay ilaç bir ay kist önleyici çekilmez valla...
bugün regl olmam gerekiyor ama su ana kadar olmadı
arada karnım agrıyor fakat göğüslerde hiç agrı yok
hastalanacağım herhalde
bende aşılama yaptıracağım herhalde bakalım
canım bu kişiden kişiye göre değişir...benimde çok acıyor adet tarihimden 1 hata önce başlıyor...ama hamiş değilim....aşılama fiyatları her hastaneye göre değişiyor..ama 1000 ytl yi geçiceğini sanmıyorum....
bende bugun siteye giremedim.girsemde okumakta bile zorluk cektim.kızlar benim adet 11 inde.ama galiba bu ay gebelik olasılığımda kalmadı arada bir kramp gibi mi desem kılcal damarlarım cekilir gibi sankı kasıklarıa ağrı saplanıyor adet olcakmışım gibi ağrıyor sonra geçiyor.3 gunum kaldı ama ben umutlu deillim bu ayda.
ya kızlar bende 1 ay önce vaji den kurtuldum ilişkilerimizde korunmuyoruz kendimi hamile kalırım diye cok ümitlendirdim dün hafif pembeye yakın leke geldi ve günümdeydi bende hiç böyle olmamıstım reglden önce cok karnım agrırı ve gögslerim siserdi hiç belirtide olmadı bende umutlanmıstım ama bugun kanamam tam oldu ve karnım agrıyor ama cok bozuldum inşallah tüm isteyenlere en kısa zamanda allahım nasip eder yaa