canım bu birgünlük değil 3-4 gün kadar sürüyor bende kendi hesabıma göre ilişki gününü hesapladım o günlerin hergününde ilşikiye girmedim ama yine tuttu allahıma çok şükür :Saruboceq: o yüzden çalışmalara devambide inan mutlaka bu sefer olacak diye ben çok inanmıştım canım kaydirigubbakcemile3
canim benim biliyorum bakma 14. gün yazdigima, ama calismalarimizi biz 11. gün bi baslatiyruz ya her gün yada gün asiri iste 17. günlere kadar devam ettiriyoruz.
ya icimi okudun gercekten ya, bugünkü su cift cizgi beni cok heycanlandirdi.. ümitlenmicem bu ay diyorum hep ama yinede bu kadar ugrastim, ovulasyon testi, ates ölcme, besleyici jel falan :roflol::roflol:
ama allahim hayirlisi neyse onu eylesin .. vakti gelmisse gelir bulur bizi bebislerimiz arkadaslar. ama takmiyorum gercekten suanlik cok rahatim, is güc derken aklima gelmiyo yani. sadece buraya gelince aklima geliyo ama okadar yani sırnaşık şey
cok tesekkür ederim iyi geldi..
benssenb canim ya cok sagol, 24 saat ömrü evet biliyorum testi bugün öglen 15 sularinda yaptim, agrilarim aksam oldu, saat 20 gibi. yani esim sabah 10 da isten gelcek, yettirmeye calisicam inallah :roflol::roflol:
yok kiz kiyamam uyandirmaya, yazik garibim ben zili caldigimda bana kapiyi acti ama uykudan kalkmisti gözleri kapaliydi, o haliyle bile bir görevmis gibi yerine getirmek istedi, ama ayakda uyuyodu yani kiyamam ben askima, olsun hayirlisi olsun, olacagi varsa olmustur zaten, evet arkadasin dedigi dogru, ben ilk bebegimde 1 kere iliskiyle hamile kalmistim.. yani demek istedigim o ki, istedigimiz kadar gece gündüz calisalim ama vakit o vakit degil ise olmuyor iste.. allahim kucaklarimizi en kisa zamanda doldurur insallah