- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #34.581
zaten geç iftar edip
erken sahur yiyoruz peş peşe geliyor
birde yemek hiç işime gelmiyorşakkıdı
erken sahur yiyoruz peş peşe geliyor
birde yemek hiç işime gelmiyorşakkıdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malatya canım topıkelrde konu dısna çıkmak yasak fıkra yazıyorsunya dikkat et istersen uyarı alabilrisn
ıyi akşamlar kızlar:)
Selected canım görünmüyorsun nerelerdesin bakim kaçak :)
Bugün bizim kontrolümüz vardı kızlar, hatırlarsınız benim kan pıhtılaşması problemim var. Geçen ay bir de kanama geçirdim ama atlattık.
Ve tam 42 gündür raporluyum, yatıyorum. Rahmimde oluşan pıhtı bugün tekrar ölçüldü. Allahtan küçülmeye başlamış. Bu nedenle doktorum bu kez rapor yazmadı.
Masa başı çalıştığım için artık işe gitmeye başlayabilirmişim. Kendimi yormam, yürümem, gezmem falan gene yasak.
Ama en azında işe gidebilirsin dedi, çok sevindim. Tehlikeli olsa zaten gene rapor yazardı, buna gerek görmemesi çok sevindirdi beni.
Artık 14. haftadayız inşallah bu pıhtı önce allahın sonra da kullandığım iğnelerin yardımı ile kendiliğinden yok olur gider.
Merak edenler olduysa diye haber vermek istedim.
ınşallah selected, isim, cnn, papatyanil, ukla, svlkbr ve buradaki tüm arkadaşlarım en kısa zamanda hamilelik haberi verir, ve hamileliklerini sağlıkla, sıkıntısızca geçirirler :Saruboceq:[/QUOT
canım kan pıhtılaşmasını geçirdiğin düşükler sonucu mu anlaşılıyor.yoksa kan testindedn de anlaşılır mı
Naz27 merhaba canım.
Kan pıhtılaşması olduğu kan testi yapılarak anlaşılıyor, ama rutin testlerde ortaya çıkan bir durum değil canım. Zaten test sonuçlarının çıkması bile5 haftayı falan buluyor, kandaki genetik faktörlere falan da bakılıyor sanırım.
Kan da Faktör V Leiden Analizi, Protrombin, MTHFR, Protein s ve c değerleri ile şimdi yazamadığım başka özel değerlere bakılıyor. Özelde yaptıracak olursan maliyeti yüksek, ama hiç gerek yok, devlette de özellikle üniversite hastanelerinde yapılıyor.
Genelde düşüğe sebep oluyor, çünkü kan fazla yoğun aktığı için bebek beslenemiyor.
Bence düşük yapan herkes bu testi ihmal etmemeli, çünkü mesela ben öğrenmesem sürekli düşük yapmaya devam edermişim doktorumun dediğine göre.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
ınşallah bu mübarek ayda ettiğimiz tüm dualar kabul olur:Saruboceq:
canım benimya süpersin
çak sevindim senin adına inşallah yeğenmiz gelecek
annesnin kucağına
rabbim sizi korusun
canım kocaman öperim seni
ALLAHa emanet ol