• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

esram bidenem inşlh ama hiç sanmam.. hasatayım bence o yüzden karnım büüüülee ağrıyo ama göğüslerim her ay böyle olur.. oyüzden heeeçç ümidim yok..
dün nurtencimin deyişiyle

ben bu ay battaniye doğuracam valla (kocişle bu ara çalışamadıkta:kedi: ikidebir wc ye gitmekten)

hayırlısı olsun canım da benim de her ay olurdu belirtiler ama hamilelik belirtileriyle regl belirtileri aynı olurmuş o yüzden belli olmaz

esram bidenem inşlh ama hiç sanmam.. hasatayım bence o yüzden karnım büüüülee ağrıyo ama göğüslerim her ay böyle olur.. oyüzden heeeçç ümidim yok..
dün nurtencimin deyişiyle

ben bu ay battaniye doğuracam valla (kocişle bu ara çalışamadıkta:kedi: ikidebir wc ye gitmekten)

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay ne güsel oynuyolar uslu uslu kıssssssss
Allahım büyük gülercim yaaaaaa yanlız Ona sığınır Ondan yardım dileriz
inşallah tez zamanda vericek bebeklerimizi
kıs bendede sancılar ver istermisin ikimizde hamile olalımmmmmmmm
ayyyyyyyyyy ne süper bişiiiiiiiii
niçiiii olmasın bacııım büüülee dolaşırız senle :CüvCüv::CüvCüv:
sonrada bizim juniorlar bülee
:emir_bebek: :emir_bebek:
:lepi::lepi:

kıs gülerrrrr
oğluşunun canı sağolsunda alim onlara ne isterlerse
akülü arabba bilem alırım oğluşuna senin ben kısssssss
hemide kırmısı ferrariiii

gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
ah kuşum sağol.. ama bence şımartmayalım onları bunlarla oynasınlar..
bizim zamanımızda akülü arabamı vardı:umursamaz:

keçiboynuzu erkekler için kullanılmıyor mu ben eşime kaynatıp içiriyorum acaba ben de mi içsem ki kadınlara ne gibi faydaları varmış?
keçiboynuzunu bilemem ama bayanlara en iyi gelen incir kürü bence yumurtlama açısından.. şahsen ben süper faydasını gördüm.. son aşılamamda iğnelerim daha 3. gün bitti bede incire başladım vede 4 tana yumoşum oldu incir sayesinde:lepi:

iyiyim bende temizlik filan uğraştım işte bugün yarın dr gidecem kan testi filan demişti bakalım yarın keseyi görebilecek miyiz inşallah bu ay olur da sizden de duyarız hayırlı haberleri o zaman bayram ederiz:teytey::teytey:

amin canım..:Saruboceq:
inşlh yarın keseyi görürsünüz sonrada içindeki o minicik pıt pıtları:Saruboceq:
:lepi:

fazla yorma canım kendini
hadi inşallah görürsün bebeğini
ben hala saklıyorum bebeişimin ilk ultrason resmini ilk ve son oldu oda zaten :a015:
kısmet böleymiş

benimde eşim içiyo spermlere etkisi var canım
zaten bizim problemimiz eşimin spremleri
malesef değerleri çok düşük Allahım onlara can sağlığı versinde ilaç kür kullanalım napalım canım

inşallah bundan sonra da görmek nasip olur canım üzme kendini hayırlısı böyleymiş demek ki Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

keçiboynuzunu bilemem ama bayanlara en iyi gelen incir kürü bence yumurtlama açısından.. şahsen ben süper faydasını gördüm.. son aşılamamda iğnelerim daha 3. gün bitti bede incire başladım vede 4 tana yumoşum oldu incir sayesinde:lepi:

amin canım inaşallah :Saruboceq:

kızlar ben bu ay incir kürü kullandım ilk 21 gün uyguladım ve hamile olduğumu öğrendim bence faydası var siz de deneyin derim ben

olsun kıs gülerrrrrrrrr
ben bebeğimi 4 yıldır bekliyorum
bizim olmadı diye onların da mı olmasın kırmısı ferrarisiii kaydirigubbakcemile3
Allahım önce versin sonra canlarını sağ etsinde hepsi olur be balımmmm

olsun kıs gülerrrrrrrrr
ben bebeğimi 4 yıldır bekliyorum
bizim olmadı diye onların da mı olmasın kırmısı ferrarisiii kaydirigubbakcemile3
Allahım önce versin sonra canlarını sağ etsinde hepsi olur be balımmmm

dimi ama..
bizim olmadı bari onların olsun... benim çocuk odası hayalim var.. hele bi bebiş gelsin ona yapıyacam bi oda en süperinden.. kendine ait bi odası olsun..zemuszemus oynasın içinde

:emir_bebek::emir_bebek:

esracım Allah razı olsun canım
benim bebeğimin dünyada yiyecek ekmeği yokmuş Allahım seninkine sağlıklı ömürlernasip etsin inşallah

ay gülerim sorma
bizim aldığımız yeni evin bir odasını boş bıraktık sadece bilgisayarla ıvır zıvır koyduk şimdilik
bebeğimiz olunca onun odası olcak diye
Allahım gönlüne göre versin canımmmmm

esracım Allah razı olsun canım
benim bebeğimin dünyada yiyecek ekmeği yokmuş Allahım seninkine sağlıklı ömürlernasip etsin inşallah

amin canım çok sağol sana da yeniden tattırsın bu duyguyu :Saruboceq:kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla

kıslar ya
bilgeyle kudretten habri oaln varmı
onlar her daim burda olurlardı merak ettim güzel annelerimiz
ay onlara şimdi hamileliğin güzelliğide yansımıştır
esracım kıs sende pek güzelleşmişindir şimdi

slm alk kızlar nasılsınız maşşalh sohbetiniz baya koyulaşmış ama benide aranıza alırsanız sohbetinizi bölmüş olmıyayımda :kedi:

bizde aynen..
gerçi biz kiradayız ama 7-8ay kadar önce taşındık bizde 1odayı bebişe ayırdık ma içinde ne ararsan var.. depo gibi oldu valla.. ütü masası.. kocişin iş malzemeleri..benim turşular..
bazen çamaşırlığa çamaşırda seriyorumzemuszemus
bebiş yoksam..şimdiden bana kızdıda .. odayı işgal ettim diyemi gelmiyo ne

kıs çiğdemimmmmmmmmm
hadi sende al oğlunu da gel ona kaymon alalımmmmmm oynasın bizimkilerle
hadi kıslar herkes alsın bebileri toplanalım oynatalım onları :ecrin_bebek:
ahanda benim oğlan geldi kaydirigubbakcemile3

KISS nurten söyle oğluşuna kızımın saçını çekmesinnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile

Back
X