• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

slm arkadaslar uzun suredır gıemıodum lısteye bı baktım bumuyanıcıgım benı sılmıs lıstedensenağlamaama bu sefer çift çizgiyle dondum ve HAMILEYIM,çok sevınclıyım arkadaslar Rabbım hepınıze bu mutlulugu en kısa zamanda yasatsın inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

CANIM TEBRİK EDERİM GÖZÜN AYDIN ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

esracım kudretcim
güzel anneler nasılsınızzzzzzz

İYİYİM NURTENİM MİSAFİRLERİM VARDI ONLARI YOLCU ETTİM BİLGİSAYARA KOŞTUM DÜNDEN BERİDİR GİREMİYORUM SEN NASILSIN KUŞUMM

GÜlercım ben geÇen cumartesı gÜnÜ keseyı gÖrdÜm canım mınnacık fındık kadar bıŞeydı teyzesı merak ettıĞın ıÇın Çok saĞol tatlım bu haftada kalp atıŞları ıÇın gıdıcez ınŞallah

veda cım canım gözün aydın
tatlım sanada sorayım senin relden 8 9 gün önce kasıkların adet sancısı gibi bi sancın oldumu

cok tesekkur ederım vedacıgım senınde gozunaydın keseyı gormuşun Rabbım bızede keseyı gormeyı nasıp etsın inş:Saruboceq::Saruboceq:

herkese keyifli pazarlar
kızlar benim adet günüm programa göre 14 ekim 4 günüm var ama bugün evde test yaptım negatif çıktı :(

bnm 2 aydır düzensiz acaba 28 günde mi gelecek adetim? nasıl hesaplıcam? ateş ölçmeye göre 14.günüm ovulasyon günümdü 14+14=28 mi kabul edicem yoksa ümidimi keseyim mi??

Back
X