• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasımda aşk başka olmasın.

xyaseminx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
1.614
559
198
Öncelikle merhaba.En büyük derdimin bu olmasını dilerdim ama maalesef vizeler de var.
Sorunum bu klişe belli bir kalıba sığdırdıgımız bu ay.Bazilarinda mutluluk x2 etkisi yaparken sahsim gibi bazilarinda moral bozuklugu yaratabiliyor.İnsanin tum arkadaslari ayni hafta icinde bir iliskiye baslayip 'hadi sira sende'diye ataga gecer miymis bilmiyordum yasadim.Sanirim hayatimin o insani yok aslinda var da yok.Kafamdaki insan yok.Daha once de bi benzer sorunum vardi artik takmiyorum ama evlenip coluk cocuga karisan hic beklemedigim insanlari gorunce 'sen de mi brütüss'demiyor degilim.Bana kalsa 30unda evlenip 35inde belki cocuk doguracak bir insanken yaklasik 21yasimda belli bir kaliba sokulmak cok agir geliyor.Bunlar da gelir bunlar da gecer denmesine ihtiyacim var sene basindan beri her muhabbet evlilige geliyor herkeste. Benim biyolojik saatim calismadi henuz.Dedigim gibi hayalimdeki insan yok mantikli biri oldugum soylenir hep.En zor animda bile gamsiz gorunebilirim ama baskasinin sorunlarina kendi sorumlarimdan cok onem veririm.Mesela cicek alinmasini istemem sevdigim kitap alsin siir getirsin derim.Millet Hande Yener dinlerken ben İlhan İrem Erol Evgin ya da Livaneli acin derim.Ruhum 70 ya da 80lerin ortasinda kalmis gibi. Populer cagin ortasinda yalnizligimla mutlu muyum peki :(

Müzikle yaşın alakası yok
70leri 80leri bende severim duşta çiri piripi çiri çiripayı söylerim
romantik anımda seni görmek imkansız rüyalarım olmasayı ( evliyim )
insanlar ilişkiye başladı diye niye başlayasın?

Evlensen boşandılar diye boşanacak mısın ?

Seni en iyi ben anlarim qaliba.21 yashdan 30 yasha kadar direndim kimsenin beni kaliplara sokmasina izin vermedim.Shu an 30unda beklediyi ashki bulmush mutli bir kadinim Allaha cok sukur.Asla kimsenin senin yerine karar vermesine izin verme.

Müzikle yaşın alakası yok
70leri 80leri bende severim duşta çiri piripi çiri çiripayı söylerim
romantik anımda seni görmek imkansız rüyalarım olmasayı ( evliyim )
insanlar ilişkiye başladı diye niye başlayasın?

Evlensen boşandılar diye boşanacak mısın ?

Benim boyle evleneyim cocuk dogurayim bakayim gibi bir hayalim yok sorun hayalimi yasayacak birinin olmamasi.Yoksa isteyecegim en son gorumcem soyle yapti kaynanam boyle yapti eltim vs. Derslerim varken bunlari dusunmuyorum basarili olmaya calisiyorum ama surekli psikolojik baskiya maruz kalmak istemiyorum sadece 1 sene yaziyla bir ne kadar cok ima aldim bilmiyorum dugun nisa kina vs etkinliklerine gitmiyorum zaten :)

Herkesin kişiliği farklıdır benim yaşımdaki arkadaşlarım dışarıdan eve girmez ben evden dışarı zor çıkarım.Gezmeyi pek sevmem,dizi takip etmem anahaber bültenlerini çok izlerim.Birçok şey... Aşk konusuna gelince sevgili "Gel " demekle gelmiyor.Bir anda karşına çıkıveriyor :)

Bende kendimi bazen su kadin gibi hissediyorum:KK53:
img-kocaistiyorumgelbenialxdnenekudurdudd-372.webp

Suana kadar hic erkek arkadasim olmadi, arkadaslarim suan 19.yla beraber. Her ne kadar abaza gibi gorunsemde:KK53: ben tek esliligi seviyorum:D yani hayatimda sadece bir kisi olsun ama tam olsun.. butun ozel duygularimi ilk onunla yasayayim falan..:oops:

Ve ben bukadar aşka onem verirken inaniyorumki allah benim karsima tam istedigim gibi birini cikaracak, butun beklediğime degecek.

Birak arkadaslarin ne dusunurse dusunsun, sen kendi dogru insanini beklemeye devam et:D

(Asktan kastim suanki populer yeni jenerasyon "mrb facedn ekldm ck gzlsnz tanisblrmyz bn ankaradn murat rhtsz ettysm kb. by" asklari degil boyle kitaba not koymali siirli miirli carpismali asklar:KK53:)

Bugün Ekimde aşk başkadırı yaşadım bire bir. Bugün Apollon'un vücut bulmuş halini gördüm tramvayda. Ahh ahh ne filmdi Kasımda Aşk Başkadır da...
İç çektim falan ama evlilik delisi falan değilim, aşk istiyorum aşk her ne kadar inanmasam da...
Ruhsuz suratımın azıcık gülmesini, şu duygusuzluktan sıyrılıp azıcık heyecanlanmak falan istiyorum. Elbet bitecek biliyorum ama her güzel şeyin de sonu vardır değil mi?
Yaşamak pahasına, sonunda üzülmeyi göze alıyorum. Sahte mahte, ama aşk yaşamak istiyorum. Ben şaşırdım mı ne?

Benim boyle evleneyim cocuk dogurayim bakayim gibi bir hayalim yok sorun hayalimi yasayacak birinin olmamasi.Yoksa isteyecegim en son gorumcem soyle yapti kaynanam boyle yapti eltim vs. Derslerim varken bunlari dusunmuyorum basarili olmaya calisiyorum ama surekli psikolojik baskiya maruz kalmak istemiyorum sadece 1 sene yaziyla bir ne kadar cok ima aldim bilmiyorum dugun nisa kina vs etkinliklerine gitmiyorum zaten :)

Aşkla dersin ilgisi yok ama hayat sadece ders iş demek değil

Kızların çoğu vakit geçirmek Prof poflanmak için sevgili oluolar

kendine bak güzel giyin yarım ojen çıkmış paşa bıyıkların olmasın herkes iltifat eder zaten

21 yaş bunların aklından bile geçmemesi gereken bir yaş.
Sen normalsin, etrafındaki insanlar anormal.
Ama sevgili yap kendine. Her sevgiliyle evlenilecek diye bir kural yok.
birilerini tanımadan hayatının insanını bulduğunu nasıl farkedeceksin ki?

Herkesin kişiliği farklıdır benim yaşımdaki arkadaşlarım dışarıdan eve girmez ben evden dışarı zor çıkarım.Gezmeyi pek sevmem,dizi takip etmem anahaber bültenlerini çok izlerim.Birçok şey... Aşk konusuna gelince sevgili "Gel " demekle gelmiyor.Bir anda karşına çıkıveriyor :)

Sanirim demek istedigimi anladiniz :) Soyle bir sey soyleyeyim tabi ki gorusmek isteyen oluyor okul vasitasiyla da.Biri vardi ama kultur cevre egitim olarak coook farkliydik.bunu cok yakin bir arkadasim biliyordu saka ortami vardi 'en azindan talibin varmis oyle dusun'dedi tabi ilk idrak edemedim sonradan dank etti.

yaw moral bozmayın kızlar valla yaaa
ben de sevemiyorum ne yapalım yani elimden bir şey gelmiyor
zorla illaki birisine evet demektense beklemek daha iyidir diye umuyor ve bekliyorum...

Sanirim demek istedigimi anladiniz :) Soyle bir sey soyleyeyim tabi ki gorusmek isteyen oluyor okul vasitasiyla da.Biri vardi ama kultur cevre egitim olarak coook farkliydik.bunu cok yakin bir arkadasim biliyordu saka ortami vardi 'en azindan talibin varmis oyle dusun'dedi tabi ilk idrak edemedim sonradan dank etti.
Dediğim gibi hiç takmayın zaten olacaksa bir anda olur siz bile anlamazsınız ne olduğunu.Hayatınızda mutluluklar :)

21 yaş bunların aklından bile geçmemesi gereken bir yaş.
Sen normalsin, etrafındaki insanlar anormal.
Ama sevgili yap kendine. Her sevgiliyle evlenilecek diye bir kural yok.
birilerini tanımadan hayatının insanını bulduğunu nasıl farkedeceksin ki?

Evet dedigim bu en guzel yaslarimi boyle gecirmek istemiyordum sukur ki elim yuzum duzgun.Cok secici de degilim ama hep kultur farki olan insanlar karsima cikiyor universitede bile. Hano bir cumlesinden bir hareketinden dinlediginden soylediginden anlarsiniz ya oyle bir sey iste.Sagolun yorumunuz icin.

Yorumlarınız icin gercekten tesekkur ederim.Anlatmak istedigimi umarim anlatabilmisimdir.Simdi diyeceksiniz demek ki o kismin ilgisini cekmissin ama anlatayim.Genel itibariyle salaş bir insanim kotum gomlegim kulakligim ve spor ayakkabilarimi versinler dunyayi fethedebilirim.Ama hep karsima Recep İvedik vari insanlar cikiyor.Az once yazilan yoruma ithafen sirf biri olsun diye bir dusuncem yok.Butun erkekler ayni yeaaa gibi bir dusuncem yok zaten yani sifir genelleme.Temiz giyinirim muhabbet de kurabilirim.İsin tuhafi cok yakin arkadaslarimla bile bazen konu bulamiyorum.Biraksalar tum gun konusabilirim.Not antikayim ben ya

Sinemaya gidelim dediğimde " Eve gidek yeaa, ne gerek para verecez, hem çay da var." diyen biri ile bir daha görüşmemek benim hatam olmamalı di mi?

Ve evin yakinindaki askeriyedeki sahsin yalniz kalmamak icin pesimden gelmesini? Bi de surekli mesaj atmasini. :( bi an kend yazdim sandim

Not numarami vermedim facebooktaki ilce sayfasindan bulmus resmimi ismimi sanal sapik

Ve evin yakinindaki askeriyedeki sahsin yalniz kalmamak icin pesimden gelmesini? Bi de surekli mesaj atmasini. :KK43: bi an kend yazdim sandim
Asker dedin de, ilk günlerde kırılgan nesne gibi davranıp sana, sonra garantiletince, yani kız arkadaşı! olunca asker arkadaşı gibi davranmaları yok mu? Oğlum senin malın mı oldum, ne garantin var, neye güveniyorsun da bana hayvan gibi davranıyorsun? Sonra terkedince terketti oluyor işte. El şakaları, yanımda yemek yerken dikkat etmemesi, abuk subuk laflar falan noluyoruz ya hu? Az da olsa resmiyet, ciddiyet olmaz mı şu ilişkilerde? İlla her şey vıcık mavisi mi olmalı?

Asker dedin de, ilk günlerde kırılgan nesne gibi davranıp sana, sonra garantiletince, yani kız arkadaşı! olunca asker arkadaşı gibi davranmaları yok mu? Oğlum senin malın mı oldum, ne garantin var, neye güveniyorsun da bana hayvan gibi davranıyorsun? Sonra terkedince terketti oluyor işte. El şakaları, yanımda yemek yerken dikkat etmemesi, abuk subuk laflar falan noluyoruz ya hu? Az da olsa resmiyet, ciddiyet olmaz mı şu ilişkilerde? İlla her şey vıcık mavisi mi olmalı?

Hic ikinci asamaya gecemedim ilk gorusmede tam dogru insanmis gibi dusunmek istiyorum ve ofsayti goruyorum.

Back
X