• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasımda aşk başka olmasın.

Hic ikinci asamaya gecemedim ilk gorusmede tam dogru insanmis gibi dusunmek istiyorum ve ofsayti goruyorum.
Ben de sevemiyorum. Ufak ayrıntılar soğutuyor beni de.
Ama bugün ilk defa bir erkeğe uzun uzun beğeni ile baktım uzun süredir ama tanısam belki nefret ederdim. Ama bu kadarı bile hoş yaaa. Sabahın köründe hoş bir eğlence oldu doğrusu.

Ben de sevemiyorum. Ufak ayrıntılar soğutuyor beni de.
Ama bugün ilk defa bir erkeğe uzun uzun beğeni ile baktım uzun süredir ama tanısam belki nefret ederdim. Ama bu kadarı bile hoş yaaa. Sabahın köründe hoş bir eğlence oldu doğrusu.

Cok guzel bir sey :)Aday adayi olma potansiyelinde biri var iyi biri ama henuz bir ilgisi olup olmadigini cozemedim.Her gun gormek konusmak bir sey yapamamak.En hayirlisi olmasi dilegiyle :(

Lise yıllarımın başlangıcını hatırlattınız bana:KK36: O zmanlar böyle keşke aşık olsam diye nerdeyse bazı erkek arkadaşlarımı değerlendirmeye sokardım acaba sevgili olsak nasıl olur diye:KK16:Sonra lise 3de hiç düşünmediğim bir insanla hoşlandım çıktık aşık oldum çıkış o çıkış 8 sene oldu nerdeyse.Belli olmaz yani canım ne zaman nerde karşına çıkar hiç bilemiyor insan..

Cok guzel bir sey :)Aday adayi olma potansiyelinde biri var iyi biri ama henuz bir ilgisi olup olmadigini cozemedim.Her gun gormek konusmak bir sey yapamamak.En hayirlisi olmasi dilegiyle :KK43:
Olsun ya o minik heyecanı bile yeter. Olmasa bile o kadarı bile eğlenceli ya. Ama işte şu sonlar olmasa...

Ne güzel anlatmışsın öyle sen yaa:)" kızaam tüm mağazaları gezdim kampüsteki kızların hepsinin ayağındaki o ayakkabıdan bulamadım, aynısından bulup giyemezsem çatlarım falan yaa" modundaki gençlikten farklı geldin bana, malesef şimdiki gençlik moda veya sevgili dışında başka bişey için çalıştırılma gereği duyulmayan beyinler taşıyor. Üzülüyorum tabi ki hepsi için geçerli değil bu ama malesef çoğu öyle. Sen derdini harika anlatmışsın kitap şiir tutkunu da ayrıca takdir ediyorum. Allah gönlüne göresini çıkarsın karşına.

Bunlara bu denli takılmak için erken bir yaş bence.
Üniversitede nice güzel arkadaşım hiç doğru dürüst insan bulamadılar mesela, ben de dahil.
Güzel ilişkilerim oldu ama sevemedim pek.
Ama sonra hep başka başka yerlerden ve alanlardan herkesin karşısına birileri çıktı.
Zaten zamanla gerçekten salla yaaa diyeceksin ve aklına gelmediği anda hayatına aniden biri dalıverecek. Recep ivedik gibi olmayacak o insan.
:anneadayı:

Ne güzel anlatmışsın öyle sen yaa:)" kızaam tüm mağazaları gezdim kampüsteki kızların hepsinin ayağındaki o ayakkabıdan bulamadım, aynısından bulup giyemezsem çatlarım falan yaa" modundaki gençlikten farklı geldin bana, malesef şimdiki gençlik moda veya sevgili dışında başka bişey için çalıştırılma gereği duyulmayan beyinler taşıyor. Üzülüyorum tabi ki hepsi için geçerli değil bu ama malesef çoğu öyle. Sen derdini harika anlatmışsın kitap şiir tutkunu da ayrıca takdir ediyorum. Allah gönlüne göresini çıkarsın karşına.

Ahh tesekkur ederim butun kalbimlr insallah diyorum :) Belki de oyle olamadigim icin tercih edilmiyorumdur.Hayat tozpembe degilmis.En buyuk derdim aldigim ayakkabinin baska rengi olsun tek dusuncem kirilan tirnagom olsun bozulan ojem olsun.Ama o kadar uzak ki.Hani filmlerde olur ya yan karakter onlar gibiyim.Kendi hikayem baslamadi.Figuranim henuz.Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim hepimizin en guzel hayalleri gercek olsun.

Back
X