Kasımda Aşk Başkadır...

merhabalar bayanlar ..Uzun zamandır kkya üyeyim bu konu başlığını görünce yazmak istedim.
Benim yumurtalarım gelişmiyormuş..Klomen kullanıyorum 2 aydır bişe yok adetimi oldum bu haftada dr. gidicem bakalım yumoşlar ne durumda die inş. büyümüştürler..

Hoş geldin sedacim
Topigim sana da Uğur getirir inşallah
Yumoslarin gelişmiştir inşallah doktoruna görün bizi de haberdar et canım :34:

merhabalar bayanlar ..Uzun zamandır kkya üyeyim bu konu başlığını görünce yazmak istedim.
Benim yumurtalarım gelişmiyormuş..Klomen kullanıyorum 2 aydır bişe yok adetimi oldum bu haftada dr. gidicem bakalım yumoşlar ne durumda die inş. büyümüştürler..

Hoş geldin sedacim

Hoş geldin sedacim

kızlar benim sol kasığımda sancı şeklinde ağrı var ara sıra...
bugün daha 7. gün .yumurtlama olabilirmi???

Canım bu ağrılar yanıltıcı olabiliyor en güzeli sende ateşini ölçmeye başla her gün mutlaka kesin sonuc veriyor

Yarında başlasan olur canım dijital ateş ölçerler dil altından her gün aynı saatte 6-8 arası olceceksin en az 3 saat uykuyla hiç yatakdan kalkmadan olceceksin canım not et ateşini fertilityfriend sitesine üye ol yine yardımcı olurum :42:

çok teşekkür ederim :)))

merhaba arkadaşlar benimde umudum kasımda bat 3 kasım çalışmalar devam ediyor bizde bakalım artık hayırlısı hepimiz için : )

Kızlar umudumuzu kasım ayına taşıdık. Haydi gelin sizler de bizimle birlikte yeni döngümüzde heyecanlarımızı, belirtilerimizi birlikte paylaşalım... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Slm arkadaşlar bende umudunu Kasım ayına taşıyanlardanım.Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşallah:49:..Meleklerimizi gönderir:emir_bebek:

Slm arkadaşlar bende umudunu Kasım ayına taşıyanlardanım.Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşallah:49:..Meleklerimizi gönderir:emir_bebek:

inşallah canım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

inşallah canım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Dr dışında neler yapıyorsunuz kızlaar ben aylar sonra tekrar ateş ölçmeye başladım.Birde bal tarçın olayına giriştim bakalım yumoşlara iyi gelecekmi gerçektende:9:

Back
X