Kasımda Hamile Kalanlar Bu Duruma Alışabildiniz mi?

bidiqperge

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
1.433
72
363
43
Ben 4 gün önce hamile olduğıumu öğrendim. 5 haftalık diye düşünüyorum ama sanırım asıl kalp atışları duyulunca haftası tam tahmin edilebiliyormuş.
Ben hala inanamıyorum. Uyku hali dışında bi belirtim de yok. Eşim napıyosunuz diye mesaj atınca hatırlıyorum hamile olduğumu sizde de öyle mi? Yokmuş gibi geliyor mu sizze de?

Normaldir canım, bende de sadece idrarımdaki beyaz pütürlerden hatırlıyordum şimdi 6. haftayı bitiriyorum sağolsun bu hafta bulantılarla hatrlatıyor kendini, gerçi ben de onu hiç unutmuyorum

Ama benim hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanlar yani 3-4.haftalarda adet sancılarım oluyordu ara ara.

bende bulantı falan herşey var uykudan kalkmakzor geliyor rabbimhepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Burdan bi arkadas kalp atışı başladığında Bulantilariniz başlar diyordu. Doğru mu acaba?

bünyeden bünyeye değişiyor bulantı kusma benim kuzenim adeti iki gun geçsin hemen hamile olduğunu anlar vede kusmaları da başlar bende aynıyım adetim geçti hemen kusmalar peşine başladı ve şuan ekmekten tiksindim maya kokuyor bana ancak kızartıp tuketebiliyorum

merhaba sizin gebeliğiniz normal yollamı oldu bn 6 kasımda aşılama yaptırdım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız birde kan değerlerinizdeki artış nasıl onu sormak istiyordum

Yaa benim tiksinme ya da canımın çektiği birsey olmadı. Bulantı da yok.

merhaba sizin gebeliğiniz normal yollamı oldu bn 6 kasımda aşılama yaptırdım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız birde kan değerlerinizdeki artış nasıl onu sormak istiyordum
Canim seninki pozitif sonuçlandı sanırım. Allah tamamına erdirsin inşallah. Benim adetten 2 gün sonra 99.7 çıktı. Ondan 2 gün sonra 244 çıktı. Ondan da 2.5 gün sonra 1113 çıktı. Sanırım 6. Haftaya kadar hızlı katlıyormuş. Sonrasında 3 günde 2 kat artıyormuş

evet benimde pozitif sonuşlandı çok şükür benim adetten 3 gun önce 43,58 çıktı 17 kasımda ve 26 kasımda tekrar gittiğimde 3300 çıktı inşallah sağlıkla kucağımıza alırız cevap verdiğin için çok teşekur ederim

bende 4 kasımda transfer yaptırdım...benim değerler yüksek ama tek kese göründü.17 kasımda 9456 dı :)

allaha çok şükür sen ikiz istiyordun galiba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah anlız anlamadım 17 kasımda 94,56 mı yoksa 9456 mı değerin çıktı

Bende kasimda kaldim :) gebe kaldigimu her wc her wc ye gittigimde hatirliyorum, cunku lekelerim var. ilaclarla geciyor. Insallah saglikli bir gebelik geciririm.

inşallah sağlıklı bebeklerimiz vardır b urda 7. hafta diyor ama ben doktora gore 5 hafta 3 günlük gebeyim cumaya anlayacağız bebeğimizin nasıl olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…