Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

anektod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
357
106
73
Merhabalar ben 4+4 deyim,sıkıntılarımızı paylaşıp birbirimize moral olalım istiyorum,benim tek sıkıntım adet ağrısı bunun için progestana başladık :( keseyi de haftaya görcekmişiz

canım lütfen sıkıntı ve stres yapma yat sadece yattım bende12. haftadayım simdi prolotona devam

Kızlar bende 4+2 deyim cumartesi kanda beta hcg 120 çıktı adet gunumdu ayrıca o gün tuvalette peçete ye Boz bulanık pembe kan gibi birsey geldi bugün ise cook az 4-5 damla geldi yarın okul var okula mi gitmeliyim doktora mi karar veremiyorum yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum çoook kararsizim sizce bu nedir ne yapmalıyım ayrıca adet ağrım yok bu beni rahatlatiyor ama yinede telaslandim ne yapmalıyım

Kızlar bende 4+2 deyim cumartesi kanda beta hcg 120 çıktı adet gunumdu ayrıca o gün tuvalette peçete ye Boz bulanık pembe kan gibi birsey geldi bugün ise cook az 4-5 damla geldi yarın okul var okula mi gitmeliyim doktora mi karar veremiyorum yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum çoook kararsizim sizce bu nedir ne yapmalıyım ayrıca adet ağrım yok bu beni rahatlatiyor ama yinede telaslandim ne yapmalıyım
Bence doktora gidin içiniz rahat olsun stres daha kötü

Peki şimdi doktora gitsem vajinal muayene eder mi vajinalden de korkuyorum
Vajinal bakar muhtemelen 5. hafta bitince falan abdominalden görünür sanırım vajinal muayene o kadar korkutcu değil ağrı yapmıyor kendini kasma yeter

Malesef çalışıyorum öğretmenim,boş derslerimde oturmaya çalışıyorum,bu stres nasıl geçer bilmem şimdi de keseyi görmeyi bekliyorum
Canim tebrikler. Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. Ben de gecen hafta ogrendim. Ben de ogretmenim. Sürekli ayaaktayim ďers saatim de fazla.:((( Sttes yapma. Keseyi de gorurrsun insalah. Ben de gecem hafta senin gibiydim. Şimdi de kalp atislari icin bekliyoruz. :)))

Canim tebrikler. Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. Ben de gecen hafta ogrendim. Ben de ogretmenim. Sürekli ayaaktayim ďers saatim de fazla.:KK43:(( Sttes yapma. Keseyi de gorurrsun insalah. Ben de gecem hafta senin gibiydim. Şimdi de kalp atislari icin bekliyoruz. :)))
Insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız minnoşları,progestan ağrıyı azalltı gibi sanki bakalım

Selamlar. Bende bugün 4+5 günlük hamileyim. Aslında şans eseri ben hamileliğimi adet günümden 4 gün önce yani 2 kasımda öğrendim. Yoğun kasık ağrım vardı. Dr. Kan testi istemişti. Hcg 72.5 çıktı. Dr. Progestan verdi. İki gün sonra hcg 162 , üçüncü gün 312 çıktı. Kasık ağrım çok şükür geçti. Fakat bu ilaç beni çok kötü ishal yapıyor. Sabah akşam 200 mg kullanıyorum. Allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Bende hamileliğimin 5. haftasındayım keseyi görmeye gideceğim .Allah hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.sık sık karnım ağrıyo ve şişkinlik oluyo yediklerimi hazmedemiyorum .Yemek görünce dayanamıyorum normalde yediğim kadar yiyorum ama yediklerimi sindirmekte güçlük çekiyorum sizde ne gibi belirtiler var?

Bende hamileliğimin 5. haftasındayım keseyi görmeye gideceğim .Allah hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.sık sık karnım ağrıyo ve şişkinlik oluyo yediklerimi hazmedemiyorum .Yemek görünce dayanamıyorum normalde yediğim kadar yiyorum ama yediklerimi sindirmekte güçlük çekiyorum sizde ne gibi belirtiler var?
aynı sıkıntı bende de var 5 hafta dedi doktor kasık ağrılarına normal korkma dedi zaman zaman bulantı oluyor sadece onun dışında çok rahat geçiyo çok şükür :) inşallah bebeklerimizi sağlıklı bi şekildi alırız kucağımıza :)

Back
X