- Emoji Skoru
- 38
- Puanlar
- 18
Canim benim inşaallah bu duyguyu en kisa zamanda sende yaşarsın. Ben 5 yıllık evliyim ve biz hala düşünmüyor korunuyorduk. Adetim bitti ertesi gün biz korunmasız olarak ilişki yaşadık tıbben binde birlik bir lik bi ihtimaldi gebe kalmam ama oldu . Bunun nedeni ne biliyormusun o bebeğin vakti geldiği içindi. Bunu sana neden anlattım çünkü sende şunu beynine yaz ve stres yapma o dogacak bebeğin zamanı belli sen ne yaparsan yap gelişini de engelleyemezsin erkene de alamazsin. Sen kendini rahatlat, yumurta takibi falan yapma herseyi oluruna bırak her ayda beynine olsa da olur olmasa da olur msjini ver evet belki zor ama yolu bu sürekli kendine tekrarla bebek zamanı gelince gelecek senin istediğin zamanda değil.
Aynen katiliyorum sana yazdiklarin icin tesekkur ederim boyle seyleri duydukca insanin ici ferahliyor ama merak iste bi yandan da durtuyor ☺ yumurta takibi yapmiyorum zaten Rabbim ne zaman nasip ederse diyor ama adet gunum yaklasinca heyecana kapiliyorum bi tek.. testi yapmadim daha dun alabildim bu ay zaten sizinki gibi bisey oldu esim sehir disindaydi olursa mucize olut benim icin testi bugun yapacam normalde adet gunum bugundu bakalim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin testlere guven olmuyo ama iste duramiyorum. Erken gebelik testi aldim sonucu merak ediyorum ☺☺