Kaşınıyorum

Nasıl yanı hıc bırseyle almadım bırden böyle oldu Sekız gündür kaşınıyorum ıyıce artmaya başladı uyuz olabılır mı korkmaya başladım
Tüylerinizi aldığınızı düşündüm ben benek benek kırmızılıklar görünce, hemen bi acile gitsenize vahim duruyor

E bi sağlık ocağına bile göstermedin mi bu hale gelene kadar? Daha ilerlemeden git hemen

Yok kızlar henüz gostermedım cıddıye almadım önce ıyıce artmaya başladı bacaklarımda başladı sımdı sırtım kalçalarıma atmağa başladı hemende kanıyor sizce ne olabılır

Böbrekleri baktirin. Başıma geldi. Hertaraf kasiniyordum duramiyordum cildiye gittim alerji diyip gönderdi.ayak bileğinde kasimakta 1tl bozuk parada büyük yara oldu. Enfeksiyon bolune gittim durumu anlattim kan verdim megerse böbrekleri iflas ediyor onu belirtiydi.hemen yatırdı beni serum su ,antibiyotik taktılar çok şükür düzeldi. Geç kalmadan kana baktirin

Çok geçmiş olsun çok şükür duzelmiş Senın ıcın çok sevındım
İlk gün önce aynısını annem dedı aılemde böbrek rahatszlıgı var zaten annemın tek bobregı alındı dayımda dıyalız hastasıydı vefat ettı annem dayımda da çok kasıntı olduğunu soylemıstı en ıyısı yarın ınsallah ıkı bolümede gıdeyım

Tünel oluyor uyuzda ve genellikle gece kaşıntı artıyor.
Yarın hemen doktora gidin bence.
Gecmis olsun

Teşekkür ederim. Bol bol su için susuz kalmayin.sizede geçmiş olsun inşallah çabuk çözümü bulur. Acilden gidin beklemeyin.yarin cumartesi.doktorda anlatırsın durumu ailenden akraban gelen böyle başına geldiği ona göre kan alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…