- 14 Mayıs 2025
- 23
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi aysegul302
-
Nasıl yanı hıc bırseyle almadım bırden böyle oldu Sekız gündür kaşınıyorum ıyıce artmaya başladı uyuz olabılır mı korkmaya başladımBacaklarınızı neyle aldınız böyleee…
Tüylerinizi aldığınızı düşündüm ben benek benek kırmızılıklar görünce, hemen bi acile gitsenize vahim duruyorNasıl yanı hıc bırseyle almadım bırden böyle oldu Sekız gündür kaşınıyorum ıyıce artmaya başladı uyuz olabılır mı korkmaya başladım
Nasıl yanı hıc bırseyle almadım bırden böyle oldu Sekız gündür kaşınıyorum ıyıce artmaya başladı uyuz olabılır mı korkmaya başladım
Tüylerinizi aldığınızı düşündüm ben benek benek kırmızılıklar görünce, hemen bi acile gitsenize vahim duruyor
Insallah öyle bırsey degıldır kendı mü gectım bır yaşında bebegım varUyuz olmuş olabilirsiniz acile gidin
Abla uyuz hemen bulaşır. Çocuğa bulaştırmadan git muayeneni ol en azından ne olup olmadığı belli olurInsallah öyle bırsey degıldır kendı mü gectım bır yaşında bebegım var
Çok geçmiş olsun çok şükür duzelmiş Senın ıcın çok sevındımBöbrekleri baktirin. Başıma geldi. Hertaraf kasiniyordum duramiyordum cildiye gittim alerji diyip gönderdi.ayak bileğinde kasimakta 1tl bozuk parada büyük yara oldu. Enfeksiyon bolune gittim durumu anlattim kan verdim megerse böbrekleri iflas ediyor onu belirtiydi.hemen yatırdı beni serum su ,antibiyotik taktılar çok şükür düzeldi. Geç kalmadan kana baktirin
Degılmı en azından tedavıye başlanır bebek ıcınde erkenden atlatır kolaylıkla ınsallah öyle bırsey varsaAbla uyuz hemen bulaşır. Çocuğa bulaştırmadan git muayeneni ol en azından ne olup olmadığı belli olur
Insallaj canım öyle olsun en ıyısı o olur böbrek uyuz korkunc ama 8 günde dokansa gecmezmıydıSana bişi dokunmuş
Teşekkür ederim. Bol bol su için susuz kalmayin.sizede geçmiş olsun inşallah çabuk çözümü bulur. Acilden gidin beklemeyin.yarin cumartesi.doktorda anlatırsın durumu ailenden akraban gelen böyle başına geldiği ona göre kan alırÇok geçmiş olsun çok şükür duzelmiş Senın ıcın çok sevındım
İlk gün önce aynısını annem dedı aılemde böbrek rahatszlıgı var zaten annemın tek bobregı alındı dayımda dıyalız hastasıydı vefat ettı annem dayımda da çok kasıntı olduğunu soylemıstı en ıyısı yarın ınsallah ıkı bolümede gıdeyım
Insallah amın çok saol bakarmışım aynı ayak bılegımde yara varTeşekkür ederim. Bol bol su için susuz kalmayin.sizede geçmiş olsun inşallah çabuk çözümü bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?