Kaşınıyorum

ametist78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
3
0
36
Adana
ben ametist dün bebeişimi gördüm ama dötüsüsnü dönmüştü annesine ama çok şükür sağlığı yerindeymiş.şimdi size soruyorum gebe kaldıktan itibaren vucudum komple kaşınıyor kendimi yola yola mahvettimçok perişanım helede gögüslerim ne yapacam bilmiyommmmmmmmm:43:

ben ametist dün bebeişimi gördüm ama dötüsüsnü dönmüştü annesine ama çok şükür sağlığı yerindeymiş.şimdi size soruyorum gebe kaldıktan itibaren vucudum komple kaşınıyor kendimi yola yola mahvettimçok perişanım helede gögüslerim ne yapacam bilmiyommmmmmmmm:43:

bende hamileyken çok kaşınmıştım özellikle bacaklarım kaşımaktan yara olmuştu ve dr.a söylemiştim oda bebeğe zararı olmayan bi hap ve krem vermişti onunla rahatlamıştım yavaş yavaş.

sizde bi dr.unuza danışın derim ben.

hayırlı doğumlar diliyorum...:49:

bende hamileyken çok kaşınmıştım özellikle bacaklarım kaşımaktan yara olmuştu ve dr.a söylemiştim oda bebeğe zararı olmayan bi hap ve krem vermişti onunla rahatlamıştım yavaş yavaş.

sizde bi dr.unuza danışın derim ben.

hayırlı doğumlar diliyorum...:49:

bnde geçen hfta ameliyat oldum ve bi kaç gün sonra kaşıntı başladı bende de doktor bana da bi krem verdi ama benim kaşıntı malum yerdeydi meğer mantar olmuşum antibiyotikten bide fitil verdi onu da anca dün gece kullanabildim bugün biraz daha rahatım çok şükür kaşıntı çok kötü ya çok geçmiş olsun mutlaka danış doktoruna :49:

gecmiş olsun muhtemelen ürtiker olmussunuz.tabiik en doğru teshis doktorunuzdan..benm de hamileliğimde oldu..artık kanlar akıodu kasınırken..istanbul gatanın alerji uzmanına gittim.zyrtec adında bir hap verdi.fakat 2. trimestrden sonra kullanılması gerek..bi doktorunuza danısınız :42:

bir doktora daniş cnm bende hamileyken çok kaşinmiştim vucüdümün her yeri ayaklarımdan kan akıntıncaya kadar kaşiyordum şimdi o yara izleri gitmedi doktor karaciğerde yağlanma oluşmuş dedi bir ilaç verdi kaşintim geçti ama benim bebeğim etkilenmişti benim birde tansiyonda vardı 39 haftalıken normal doğumu beklemeyip sezeryan yapti doktorum

bende cok kasınıyorum oyle kı bacaklarım yara ıcınde

ama normal dıye doktoruma sormadım hıc yarın sorucam

esım her bacaklarımı gordugunde kızıyor bu ne hal dıye ..

bende cok kasınıyorum oyle kı bacaklarım yara ıcınde

ama normal dıye doktoruma sormadım hıc yarın sorucam

esım her bacaklarımı gordugunde kızıyor bu ne hal dıye ..

aynı sey bendede oldugu ıcın ben doktoruma danıstım canım bılımsel olarak karacıger enzımlerı hamılelıgın ılerleyen donemlerınde arttıgı ıcın vucutta kasıntı yaparmıs benek benek olma ıhtımalı de normal bır seyırmıs ama cok buyuk kızarıklıklar meydana gelırse soylersın dedı ben ılac kullanmıyorum az kaldı doguma benım zaten

Back
X