- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi DarKworldd
Kasinti ve ben uzun zamandir hayat arkadasligi yapiyoruz:) Benim egzamam var ve cildi surekli nemli tutmak zorundayim. Eger cildim kurursa, ve stres yaparsam daha beter kasiniyor, ozellikle geceleri. Doktorum bana kesinlikle 15 dakikadan fazla dusta kalma, her gun dus alma, ilik suyla dus al, kokulu banyo jelleri kullanma dove sabun kullan, kese kullanma, dustan cikinda hemen nemlendirici sur dedi. Ben ise sicak suyla dus almayi seviyorum (tesekkurler anne!), her gun dus almamak benim icin imkansiz bir sey, dustan sonra krem surmek tum vucuda ise tam bir iskence. Rituel gibi oldu her gun bir saat banyo ve banyo sonrasi icin harciyorum en az. Siz doktora bir gorunun egzama da olabilir, bir seye alerjiniz de olabilir, ya da karaciger ile alakali bir seyler de olabilir. Ama doktorun bana soyledigini ben de sana soyleyeyim, her gun dus alma, alirsan bile 15 dakika ile sinirli tut, dove sabun kullan, ilik suyla yikan, camasirlari sabunla yika (bebek deterjanlari da olur), krem sur ve kesinlikle kasiyip cildini tahris etme. Gcemis olsun.