Kaşınmak :(

SiyahGiyenKadin

Hasretten olsa gerek , gecikiyor sabahlar...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
78
85
Kızlar merhaba birkaç gündür yüzümde bogazımda ve boynumda bir kaşıntı var.Doktora gitmeyi düşünüyorum böyle giderse bir iki gün daha ama neden olur bir bilginiz ya da bir tecrübeniz var mı??Ya da nasıl yatıştırabilirim bildiginiz bir şeyler var mı ya?Yardımcı olursanız çokkkk sevinirim.:KK49:

Ovedrol yada avil krem sürün avil için ılık duş alın hafifler... Geçmiş olsun

Yok ya her zamanki seyler ama yeni fondoten aldim bir de pudra biri maybelline den biri flormardan onlar sebep olmus olabilir mi ki?
Olabilir sonucta son derece kimyasal zeyler bunlar
Mesela bende bi ara cikolatali dus jeli meshur oldu ya onu kulandigimda sadece boyun bolgem alerji olmustu

Alerjik reaksiyon gösteriyorsunuz muhtemelen. Kullandığınız ürünlerden olabilir. 2-3 gün yüzünüze hiçbir kozmetik malzemesi uygulamayın. Cildiniz dinlensin. Bir kaç güne kadar geçer.

Kızlar merhaba birkaç gündür yüzümde bogazımda ve boynumda bir kaşıntı var.Doktora gitmeyi düşünüyorum böyle giderse bir iki gün daha ama neden olur bir bilginiz ya da bir tecrübeniz var mı??Ya da nasıl yatıştırabilirim bildiginiz bir şeyler var mı ya?Yardımcı olursanız çokkkk sevinirim.:KK49:
bu derdi en iyi ben bilirim . hamileyken 5 ay boyunca kasindim hemde bastan asagi her yrim. bana hic bisey kar etmemisti. ama senin belirli yerlerinde varmis kasinti. travazol krem alablirsin.

X