Kasıntı bir insanım 😪

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
3 yıldır evliyim gurbetteyim ama eşimin ailesiyle aynı şehirdeyim. Cok gelen gidenim yok haliyle misafir geleceği zaman kasılıyorum ev tertemiz olsun her sey eksiksiz olsun ne muhabbet edicem of vs diye diye akşama kadar kendimi yiyorum geldiklerinde de rahat olamıyorum haliyle misafirler gittikten sonra cok yoruluyorum ve bu yüzden eşimin ailesi bile gelmesin istiyorum seviyorum onları ama bu psikolijiden bıktım.bu arada bekarken böyle değildim çevresi olan çoğu kişi tarafından sevilen biriydim ama kültür farkı olan bir yere evlendim evlendikten sonra cevrem kalmadı böyle oldum

Ev işlerini biriktirdiğin için bu kadar sıkılıyorsan hergün azar azar bi köşeyi hallet birileri geleceği zaman az bi çabayla daha rahat olursun sanki.

Ev işlerini biriktirdiğin için bu kadar sıkılıyorsan hergün azar azar bi köşeyi hallet birileri geleceği zaman az bi çabayla daha rahat olursun sanki.
Biriktirmiyorum ama detaylı yapıyorum o gün her seyi hatta misafir gelebe kadar iki kere vilada yapıyorum

Ben de öyleyim her gün yapmam.misagir gelince de yetişmeyecek.diye üzülürüm sanırım en önemlisi ıs biriktirmemek

ıslerı bırıktırdıgınız ıcın boyle oluyor ben gunluk rutın temızlık yapıyorum deyınce mıllet bana hastasın dıyor ama asıl 1 hafta bekleyıp haftada bır tam gun boyunca canınızı cıkarırcasına kendınızı perısan ederek temızlık yapmanız normal degıl

gunluk wc mutfak cıflenır toz alınırsa
buzlukta hazırda anı gelecek mısafır ıcın bırseyler olursa
camasır gunu yapıp kuruyan camasırları aynı gun utuler kaldırırsanız
aldıgınızı ısınız bıtınce yerıne koyarsanız zaten hep temız ve hazır evınız olmus olur

bu duzenı ne cocuk bozar ne hastalık gunluk 1 saatınızı alacak bırsey bu duzen. sız rahat edersınız

Misafir berekettir evin bereketini misafir arttirir. Bu kadar temizlik takintili olmayin derim.

Hergün tuvaleti banyoyu ciflemiyorum süpürge hergün mutlaka cekiyorum ama misafir geldiğinde caydanliktan tut her seyin incigine giriyorum beni yemek ve tatli da zorluyor yemekli misafir geldiğinde ertesi gün hep yataktayim

Hergün tuvaleti banyoyu ciflemiyorum süpürge hergün mutlaka cekiyorum ama misafir geldiğinde caydanliktan tut her seyin incigine giriyorum beni yemek ve tatli da zorluyor yemekli misafir geldiğinde ertesi gün hep yataktayim
ıste kırlenmesını beklemeyın mesela caydanlıgın ıcıne kadar dıyorsunuz ya kıreclı oldugundan heralde , bırıktırmeyın mesela bulasıkları yerlestırırken ben dolabı ındırıp sılıp makınadakı temızlerı oyle yerlestıırım senede 1 kere ev cıkarmam elım hep dolapların ıcındedır hersey duzenlı kutularındadır oyuzden hııc yormaz sızı yoracak sekılde cok esya varsa esya azaltımına gıdın once fazlalıkları dagıtın mesela. boy boy duzenleyıcı kutular sepetlerden alın kırlenmesını beklemeyın gercekten ıkı katı zaman enerjı emek deterjan demek oluyor yazık yanı canınızın kıymetını bılın

bırde gelen sohbete gelıyor emın olun :)

Evet çocuğum var o cok dağıtıyor
dolap kılıtlerı var yapıskanlı ondan alın benımde cocugum var alt dolaplara dagıtacagı sacacagı seylerı koymadım tum oyuncaklarını aynı anda cıkarmam 3 oyuncak koyarım en fazla oynar sıkılırsa kaldırır dıgerlerınden 3 tane cıkarırım donusumlu oynadıgından hıc bır oyuncagından sıkılmaz ve dagınıklıkta olmaz

Bende yurtdısındwyım misafir geleceği zaman, zamanım yetmeyecekmişngibi hissediyorum. İnsanların saatli gelip gittiği yer. Zaten akşam 10dan sonra gürültü yasak hemen bagırmalar başlıyor misafirden bir gece öncesi tuvalet ve banyoyu temizliyorum. Ertesin gün sırf süpürme ve silme kalıyor.

Ay aynı bensin, bende aşırı dert ederim bunları, bi buçuk senelik evliyim ayrı şehirdeyiz ondan nadiren görüşüyoruz ama kasılıyorum eşim benden beter, normal yani bu ya yeni insan tanıyınca öyle olunuyo zamanla rahatlıcaz, ama temizlik, ikram vs konusunda rahatlayamicam sanırım hiç mükemmel olsun istiyorum herşey, ondan misafir çağırmıyorum kafam rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…