Arkadaşlar artık son noktaya geldiğim ve cevaba acil ihtiyaç duyduğumdan dolayı konuyu buraya açıyorum.
Pazar günü banyo yaptıktan sonra benim genital bölgemde ( dudak kısmı diyorlar sanırım) hafif bir şişlik ve yanma oldu.(banyoda sabamedin o bölge için özel jelini kullanmıştım) daha sonra bu şişlik ve hafif yanma kendini çıldırtıcı bir kaşıntıya bıraktı. Pazar gününden beri sosyal hayatım mahvoldu resmen
okula bile gitmek istemiyorum keşke mecbur olmasam gitmeye. spor yapamıyorum vs. Forumda "az sirkeli su" diye bir tavsiye okumuştum. bu durum daha önce başıma geldiğinde bu yöntemle çözüyordum fakat şimdi bu da çözmedi.Hatta sanırım tahriş ettim hafif pamuğa kan geldi(inşallah tahriştendir o bu da ayrı mesele ama
) travogen krem kullandım başta rahatlatır gibi oldu yine geçmedi. Arkadaşlar sabahtan akşama kadar okulum var gitmem imkansız bir de hastaneden randevu alınca te 1 hafta sonraya randevu veriyorlar. Yardımlarınızı bekliyorum uykuklarım bile zehir oldu
Not: Bekarım ve akıntı hiç olmadı.
Pazar günü banyo yaptıktan sonra benim genital bölgemde ( dudak kısmı diyorlar sanırım) hafif bir şişlik ve yanma oldu.(banyoda sabamedin o bölge için özel jelini kullanmıştım) daha sonra bu şişlik ve hafif yanma kendini çıldırtıcı bir kaşıntıya bıraktı. Pazar gününden beri sosyal hayatım mahvoldu resmen

Not: Bekarım ve akıntı hiç olmadı.