Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün var ama 10 gün önce burnum kaşınmaya başladı bugünde sırtım ve bacaklarımda başladı sizce kaşıntı gebelik belirtisi mi ilk deda böyle kaşınıyorum
Karında yok ama neredeyse bunumdan sonra her yerim kaşınmaya başladı eşim pirelendin mi diyor biraz önce yüzümde kasınmaya başladı ara ara kollarım bacaklarım affrdersin vajina dışı sırtım bi tuhaff yani
Tam zamanıni hatırlamıyorum ama bende çok kaşınıyordum hatta sivrisinek ısırdı zannettim de Annem heryerini mi ısırdı bu hayvan demişti :) Allah gönlüne göre versin inşallah
Karında yok ama neredeyse bunumdan sonra her yerim kaşınmaya başladı eşim pirelendin mi diyor biraz önce yüzümde kasınmaya başladı ara ara kollarım bacaklarım affrdersin vajina dışı sırtım bi tuhaff yani