Kaşıntı gebelik belirtisi olabilir mi

Denizhifam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
398
137
103
31
Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün var ama 10 gün önce burnum kaşınmaya başladı bugünde sırtım ve bacaklarımda başladı sizce kaşıntı gebelik belirtisi mi ilk deda böyle kaşınıyorum

Karında yok ama neredeyse bunumdan sonra her yerim kaşınmaya başladı eşim pirelendin mi diyor biraz önce yüzümde kasınmaya başladı ara ara kollarım bacaklarım affrdersin vajina dışı sırtım bi tuhaff yani

Yani adetime de 5 gün var ama belli olur mu belirti bu kadar çok 1 yıldır korunmuyoruz olmadı artık tedavisiz olmaz diye düşünürken süpriz olur bebek

Tam zamanıni hatırlamıyorum ama bende çok kaşınıyordum hatta sivrisinek ısırdı zannettim de Annem heryerini mi ısırdı bu hayvan demişti :) Allah gönlüne göre versin inşallah

Ya dünde böyle kulaklarımda tıkanıklık basınç hissettim duş aldım şimdi inş kaşınmam ya daha

3 gün vardı idrarda çıktı kan ver istersen daha erken sonuç alırsın.. yüzüm de de olmuştu sanki alerjik gibiydi bendeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…