cok dıkkat etsen de olabılır herkesde .normalde o zaten hep vajınamızda var ıc yapısında bızım yararlı bakterıler de var ya koruyan antıbıyotık kullanınca onlar ölüyo bu sefer mantar mayaları ürüyo. normalde bırlıkte barıs ıcınde yasıyolar da anlamıyoruz. bagısıklık sıtemın sarsılsa streslı bı hafta gecırsen gene olur . hamılelıkten de oluyo. ıdrar yolu enfeksıyonu da mantar da.. ben ılac kullanmadıgımdan elma sırkeli suyla yıkayıp oyle gecırmıstım. akıntın oldugunda nemlı oluyo ya kilotumuz onu hemen degısmemız gerek nemlı oldugunda da sebeb olabılıyo. gecmısler olsun. rabbım hayırlısı neyse onu versın . bebişsiz bırakmasın bizi
Iç çamaşırınızı ağ tarafını özellikle utuleyerek giyin çok fazla teferruat yıkama yapmayin heleki sabun asla kullanmayın sirkeli şu ile yıkamak bol su tüketmek ayrıca maydanoz yemek faydalidir
Ben varim.. mantar nedir bilmezdim.. bi anda mantar olustu ki basta anlamadim da kesinti olustu.. kesinti seklinde gelmeye baslayinca anladm mantar oldugunu. Hamileymisim sakin ilac alma emin olmadan. Cunku Ben son anda eczaneden dondum. Kesinti gecsin diye mavi bi kapsul ilac vereceksi hamilelik suphen varsa kesinlikle onermiyorum dedi icime suphe dustu bekledigim adet gunumede baya vardi. Ilk belirtiler arasnda bu olabiliyo bence
Ben varim.. mantar nedir bilmezdim.. bi anda mantar olustu ki basta anlamadim da kesinti olustu.. kesinti seklinde gelmeye baslayinca anladm mantar oldugunu. Hamileymisim sakin ilac alma emin olmadan. Cunku Ben son anda eczaneden dondum. Kesinti gecsin diye mavi bi kapsul ilac vereceksi hamilelik suphen varsa kesinlikle onermiyorum dedi icime suphe dustu bekledigim adet gunumede baya vardi. Ilk belirtiler arasnda bu olabiliyo bence