Kaşıntı ile uyanmak

oykumruyam

Öyküm abla olduuu:)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
3.016
36
683
Diğer
Hamileliğimin 8.haftasındayım birkaç haftadır geceleri ellerimin üstünde,kollarımda kaşıntılarla uyanmaya başladım daha sonra ayaklarımın üstünün kaşıntısıyla bölünmeye başladı uykularım ve şimdi avuç içlerimde ve parmaklarımda da oluyor gece uykumun arasında hart hurt kaşımaya başlıyorum ama nasıl tatlı kaşınıyor bırakamıyorum ve sabah hep tırnak iziyle uyanıyorum
doktora söyledim bir iki karaciğer fonksiyon testi yaptırdı normal çıkmış dedi bir losyon verdi günde 2-3 kez duş alıp sür dedi ama ben daha ilk üç ayın içindeyken ilaç kullanmak istemiyorum
bu tür sorun yaşayan var mı,doktorunuz ne dedi,ne yaptınız?

gebelik karaciğer kolektazı diye bir rahatsızlık varmış ve ilerde sarılığa falan çevirebiliyormuş ondan korkuyorum

Ayni sorun bendede oldu. Kasintidan aglamakli olurdum. İse uykusuz gittigim icin. Hatta bazi yerlerimin derisi pul pul dokuldu.

İki cilt dra gittim emin olmak icin. Oncelikle Benimki hep tavsiye edilen badem yagindan olmus. Alerji olmusum. 2. Si hamilelikte bazilarina kasinti olurmus normal dendi. İki krem kullandim gecti.

Ilk aylarimda bendede olmustu kasinti cok tatli kasiniyordu dr.bana sivi bir dus ilaci vermisti suya döküp icinde yatiyordum iyi geldi Allaha sükür simdi öyle bir sorunum yok

Gebelikte kasintilarin bir çok sebebi var:

Mantar enfeksiyonu ola bilir

Tatlilatdan, çikolatadan, tropik meyvelerden ve.s alerji ola bilir

Ve en çok rastlanan safra kesesinde sorundan dolayi ola bilir. Eger kipkirmizi lapa lapa kizarikliklar oluyorsa, demek safra kesesiyle alakali. Teyzemin ve iki yakin arkadasimin basina geldi ondan biliyorum.

bende de oluyordu kaşıntı. dr.advantan ve excipial lipo diye iki ilaç verdi. krem zamanla geçti ama beni çıldırtıyordu o kaşıntılar. sırtımda hala kahverengi izleri var...

cevaplarınız için çok teşekkür ederim
dün gece yine çok kötü oldum iki saatte bir kaşınarak uyandım
acaba diyorum süt mü alerji yapıyor?süt alerji yapsa kaşındırır mı?

benimde baldırlarımda ve belimde dayanılmaz kaşıntım var işyerinde yerimde bile oturamıyorum. oturduğum anda inanılmaz kaşınıyor. ılık duş alıp nemlendirici sürünce geçiyor. çok sıcak su cildi kurutup kaşınıtı yapabilirmiş. artık yanımda hep nemlendirici var kaşındığım anda lavaboya koşuyorum.

ya arkadaşlar bende çok kaşınıyorum, kollarım bacaklarım göğüslerim.. epey zorlanmaya başladım. yarın karaciğer değerlerime baktıracağım ama korkuyorum da ya birşey çıkarsa diye. siz ne alemdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…