• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaşıntı, yardim :(

Mrymak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
761
599
103
39
kızlar biraz önce ayagimda bir kaşıntı uyandirdi beni, şu an mesaji yazarken acı çekiyorum resmen. göz kapağım bile kaşınıyor, bütün vicudum, aklınıza gelen her yer kaşınıyor. omuzlarımın tepesi küçücük sivilcelerde doldu 5 dakikada. kaşıntıdan korkulur mu, hem de nasıl korktum burnumu yırtıcam az kaldı. ilk kez yaşıyorum bu saatte nereye giderim, var mı başına gelen??? nedir bu böyle??

Stilex veya benzeri bi kaşıntı kremi varsa sürün.. kalmosan losyon da iyi geliyor kaşıntıya.. yarın da bi doktora gidin isterseniz alerji falan olabilir belki..

Acile git.. Bir iğne yaparlar ve durur.
Geçen gece benimde başıma geldi.. En yakın zamanda da dermatoloğa git..

Acile git.. Bir iğne yaparlar ve durur.
Geçen gece benimde başıma geldi.. En yakın zamanda da dermatoloğa git..
ne olabilir alerji mi acaba? midem çok bulanmisti uyumadan önce, simdi de o kadar olmasa da bulanıyor.

Stilex veya benzeri bi kaşıntı kremi varsa sürün.. kalmosan losyon da iyi geliyor kaşıntıya.. yarın da bi doktora gidin isterseniz alerji falan olabilir belki..
teşekkür ederim. inşallah alerjidir, cok korktum birden.

ne olabilir alerji mi acaba? midem çok bulanmisti uyumadan önce, simdi de o kadar olmasa da bulanıyor.
Aynı şekilde bende de bulantı vardı.
Acilde neden yada niçin olduğunu söylemiyorlar, sadece avil iğne yapıyorlar.. Onu uzman doktora gitmeden bilemeyiz dedi acildeki dr.
Ben randevu eziyetinden dolayı anca perşembe gideceğim.
Bir an önce gitmeni öneririm, çok kaşınma.. Yara yaparsın. Geçmiş olsun.

cok ozur dileyerek ishal oldum müthiş midem bulanıyor. evde yalnizim, acile nasil giderim bilmiyorumm medpamid alsam mi?

bu arada panikatak hastasıyım, inanilmaz korkuyorum

iki arkadas disarda yemistik aksam, gida zehirlenmesi yasamisiz. arkadasim geceyi hastanede gecirmis.gece fenalastim iyice, arkadasim hastaneye götürdü. cok kotu bi gece gecirdim. bu belirtiler varsa dikkat benim gibi beklemeyin. teşekkür ederim hepinize. simdi iyiyim.

Back
X