kızlar biraz önce ayagimda bir kaşıntı uyandirdi beni, şu an mesaji yazarken acı çekiyorum resmen. göz kapağım bile kaşınıyor, bütün vicudum, aklınıza gelen her yer kaşınıyor. omuzlarımın tepesi küçücük sivilcelerde doldu 5 dakikada. kaşıntıdan korkulur mu, hem de nasıl korktum burnumu yırtıcam az kaldı. ilk kez yaşıyorum bu saatte nereye giderim, var mı başına gelen??? nedir bu böyle??
Stilex veya benzeri bi kaşıntı kremi varsa sürün.. kalmosan losyon da iyi geliyor kaşıntıya.. yarın da bi doktora gidin isterseniz alerji falan olabilir belki..
Stilex veya benzeri bi kaşıntı kremi varsa sürün.. kalmosan losyon da iyi geliyor kaşıntıya.. yarın da bi doktora gidin isterseniz alerji falan olabilir belki..
Aynı şekilde bende de bulantı vardı.
Acilde neden yada niçin olduğunu söylemiyorlar, sadece avil iğne yapıyorlar.. Onu uzman doktora gitmeden bilemeyiz dedi acildeki dr.
Ben randevu eziyetinden dolayı anca perşembe gideceğim.
Bir an önce gitmeni öneririm, çok kaşınma.. Yara yaparsın. Geçmiş olsun.
iki arkadas disarda yemistik aksam, gida zehirlenmesi yasamisiz. arkadasim geceyi hastanede gecirmis.gece fenalastim iyice, arkadasim hastaneye götürdü. cok kotu bi gece gecirdim. bu belirtiler varsa dikkat benim gibi beklemeyin. teşekkür ederim hepinize. simdi iyiyim.