kaşıntı

fikir_matik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
212
142
103
arkadaslar genital bölgemde aşırı kaşıntı var ne yapmalym suanda ilac alma gibi lüksüm yok evdeyim yardım edebilirmisiniz

Öncelikle yıkayınız. Genital bölgenizdeki kıllarınızın temizliğinden emin olun. Son zamanlarda duş jeli veya sabun değişikliği falan mı oldu? Bu arada evde fucidin bulunuyorsa kaşıntıya iyi gelir.

Casoluyorost: 38565292 .!.:
Öncelikle yıkayınız. Genital bölgenizdeki kıllarınızın temizliğinden emin olun. Son zamanlarda duş jeli veya sabun değişikliği falan mı oldu? Bu arada evde fucidin bulunuyorsa kaşıntıya iyi gelir.
fuciden ne oluy

ilaçsız hafifleyeceğini sanmıyorum.
bu konuyla ilgili yoğurt, sirke gibi şeyler kullananlar var ama şu aşamada nasıl kullanılır ve ne kadar fayda eder bilemiyorum.
geçmiş olsun.
en azından bir eczaneye gidip sorsan yardımcı olurlar aslında.

Buraya kaşıntın için üye olacağına 112yi arayıp danışsaydın daha faydalı olurdu.
112yi ambulans çağırmak dışında tıbbi yardım ve bilgi gereken konularda da arayabilirsiniz.

Aman Allahim ilacsiz nasil gecer o kasinti. Ben kucukken boyle olmustum bikere annem kolanya sur gecer demisti ( ned3n canimi o kadar acitmak istedi hala bilmiyorum.)
Evlendikten sonra da oldu bir kere fitille bir iki gune gecti cok sukur.

arkadaslar genital bölgemde aşırı kaşıntı var ne yapmalym suanda ilac alma gibi lüksüm yok evdeyim yardım edebilirmisiniz
Mantar olmuş olabilirsiniz yine mikrop kapmış olabilirsiniz ama kaşıntı var dediğinize göre mantardır ve doktora gitmeden geçmez,ayrıca genital bölgenize sabun,duş jeli gibi kimyasal maddeleri sürmeyin sadece su ile yıkayın.

akinti var mi? kopuklu yesil sari vs. buyuk ihtimalle enfeksiyon var mutlaka doktora gitmelisiniz.. bakire degilseniz fitil verecektir tedavi kolay. onun dışında hjyene dikkat edin.. bazi arkadaşlar sabunla yikayin demis kesinlikle yapmayin dogal florayi daha da bozarsiniz..

kaşıntı için ambulansmi çağrılır ya alala
Buraya kaşıntın için üye olacağına 112yi arayıp danışsaydın daha faydalı olurdu.
112yi ambulans çağırmak dışında tıbbi yardım ve bilgi gereken konularda da arayabilirsiniz.
kaşıntı icin ambulans cagirilir mi alala
E="triskadan nagmeler, post: 38565883, member: 620942"]Buraya kaşıntın için üye olacağına 112yi arayıp danışsaydın daha faydalı olurdu.
112yi ambulans çağırmak dışında tıbbi yardım ve bilgi gereken konularda da arayabilirsiniz.[/QUOTE]
kasin

kaşıntı için ambulansmi çağrılır ya alala

kaşıntı icin ambulans cagirilir mi alala
E="triskadan nagmeler, post: 38565883, member: 620942"]Buraya kaşıntın için üye olacağına 112yi arayıp danışsaydın daha faydalı olurdu.
kasin[/QUOTE]

Güldüm :)
Ambulans çağır dedim. Orada drlar var hertürlü soruya cevap veriyolar.

Back
X