- 4 Ağustos 2012
- 212
- 142
- 103
- Konu Sahibi fikir_matik
-
fuciden ne oluyCasoluyorost: 38565292 .!.:Öncelikle yıkayınız. Genital bölgenizdeki kıllarınızın temizliğinden emin olun. Son zamanlarda duş jeli veya sabun değişikliği falan mı oldu? Bu arada evde fucidin bulunuyorsa kaşıntıya iyi gelir.
Sabun vs genital bölgenin ph ını değiştirdiği için dha zararlıdır banto dışında fazla kullanılmaması gerekirkıllanma kaşıntıya çok etki eder.. 2-3 kere sabunla yıkamayı deneyin. temiz olması önemli
bunu bilmiyordumSabun vs genital bölgenin ph ını değiştirdiği için dha zararlıdır banto dışında fazla kullanılmaması gerekir
Mantar olmuş olabilirsiniz yine mikrop kapmış olabilirsiniz ama kaşıntı var dediğinize göre mantardır ve doktora gitmeden geçmez,ayrıca genital bölgenize sabun,duş jeli gibi kimyasal maddeleri sürmeyin sadece su ile yıkayın.arkadaslar genital bölgemde aşırı kaşıntı var ne yapmalym suanda ilac alma gibi lüksüm yok evdeyim yardım edebilirmisiniz
kaşıntı icin ambulans cagirilir mi alalaBuraya kaşıntın için üye olacağına 112yi arayıp danışsaydın daha faydalı olurdu.
112yi ambulans çağırmak dışında tıbbi yardım ve bilgi gereken konularda da arayabilirsiniz.
kasin[/QUOTE]kaşıntı için ambulansmi çağrılır ya alala
kaşıntı icin ambulans cagirilir mi alala
E="triskadan nagmeler, post: 38565883, member: 620942"]Buraya kaşıntın için üye olacağına 112yi arayıp danışsaydın daha faydalı olurdu.
112yi ambulans çağırmak dışında tıbbi yardım ve bilgi gereken konularda da arayabilirsiniz.
muhtemelen mikrop kapmışsınız ya da mantar başlangıcıarkadaslar genital bölgemde aşırı kaşıntı var ne yapmalym suanda ilac alma gibi lüksüm yok evdeyim yardım edebilirmisiniz
ne bilek bacım...doktora gidemicen ilaç alamican... eee bizmi gelek kaşıyak?arkadaslar genital bölgemde aşırı kaşıntı var ne yapmalym suanda ilac alma gibi lüksüm yok evdeyim yardım edebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?