Kaşıntı

dreamy07

B:74 G:67 H:60.0
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
7.268
8.329
398
Kızlar dun gece göbeğim, göğüslerim ve boynumun kasintisindan sabah 6 ya kadar uyumadım, krem surdum, su ile yıkadım, kolonya surdum ama bi ise yaramadı sonra biraz uyudum simdi de ellerimin ustu, avuç içim kaşınıyor. Alerji yapacak bisey de yemedim. Böyle hayat çekilmez oluyor :( benim gibi olan var mi.

Canım benimde karnımda bacaklarımda ve boynumda oluyodu psikolojik alerjiydi hamile oldugum icin ilac da kullanamıyodum kolonya sürme alkol daha beter yapıyo bepanthen pomad suruyodum ben iyi geliyodu bide ılık dus al rahatlatır gecmis olsun

Canım benimde karnımda bacaklarımda ve boynumda oluyodu psikolojik alerjiydi hamile oldugum icin ilac da kullanamıyodum kolonya sürme alkol daha beter yapıyo bepanthen pomad suruyodum ben iyi geliyodu bide ılık dus al rahatlatır gecmis olsun
Cildiye ye mi kadın doğuma mi gittin canım, lac haftalık hamilesin, kan aldılar mi.

Doğumdan oncede vardı canım önce cildiyeye gittim sonra dahiliyeye gittim kanda aldılar bide bir sürü yiyeceği keserek neye alerjim oldugunu tespit etmeye çalıştık ama hic birinde bisey cikmadi sadece stresli oldugum zamanlarda oluyodu Dr psikolojik dedi avil diye bi alerji ilacı var kaşıntı olunca onu kullanjyodum ama hamilelikte kullanamadım tabi

Doğumdan oncede vardı canım önce cildiyeye gittim sonra dahiliyeye gittim kanda aldılar bide bir sürü yiyeceği keserek neye alerjim oldugunu tespit etmeye çalıştık ama hic birinde bisey cikmadi sadece stresli oldugum zamanlarda oluyodu Dr psikolojik dedi avil diye bi alerji ilacı var kaşıntı olunca onu kullanjyodum ama hamilelikte kullanamadım tabi
Sağol bitanem

Rica ederim canım bir an once gecer insallah Rabbim bir avazda kurtarsın saglicakla al bebeğini kucağına insallah

Canim doktora gorunmeni tavsiye ederim. Kendi doktorunu ara, durumu anlat. Test yaptirmsn iyi olabilir. Bazen değerler yükselince de olabiliyor. Bir de göbek catlarken de kaşıntı olabiliyor. Geçmiş olsun.

Canim doktora gorunmeni tavsiye ederim. Kendi doktorunu ara, durumu anlat. Test yaptirmsn iyi olabilir. Bazen değerler yükselince de olabiliyor. Bir de göbek catlarken de kaşıntı olabiliyor. Geçmiş olsun.
Kadın doğumcu mı aradım sekreteri çcikti cildiye ye git dedi yarin gidicem, Allah düşman başına vermesin iğrenç bisey.

Kızlar dun gece göbeğim, göğüslerim ve boynumun kasintisindan sabah 6 ya kadar uyumadım, krem surdum, su ile yıkadım, kolonya surdum ama bi ise yaramadı sonra biraz uyudum simdi de ellerimin ustu, avuç içim kaşınıyor. Alerji yapacak bisey de yemedim. Böyle hayat çekilmez oluyor :KK43: benim gibi olan var mi.

karaciğer enzim değerlerinize baktırın bnce..

Kadın doğumcu mı aradım sekreteri çcikti cildiye ye git dedi yarin gidicem, Allah düşman başına vermesin iğrenç bisey.

Benim de buna benzer kasintim oldu Doktoruma gittim canim test yaptırdım. Karaciğer enzimleri vs. Bir şey çıkmadı sukur.

bazı hamilelerde duydum canım ... sonuçta dolaşım bozukluğu oluyo suyunu ihmal etme boooll boll iç ... çok sıcak suyla duş alma nemlendirici kullan...

Çözüm bulabildiniz mi? Benim de bugun vücudum kasiniyor. Hatta kasimaktan çoğu yer yara oldu. Karaciğer enzimleri temiz çıktı. Doktor cildiyeye yönlendirdi. Bi krem verdi ama hic bir faydasını görmedim

Çözüm bulabildiniz mi? Benim de bugun vücudum kasiniyor. Hatta kasimaktan çoğu yer yara oldu. Karaciğer enzimleri temiz çıktı. Doktor cildiyeye yönlendirdi. Bi krem verdi ama hic bir faydasını görmedim
Kuzu hap verdi cildiyeci, kremler bende de ise yaramadı, hap bitince umarım yeniden başlamaz. Şuan iyiyim.

Bende de olmuştu doktorum test yaptı bi değer yüksek çıkmıştı. Ona bağlamıştı dr. Cpr ydi sanırım inşallah yanlış hatırlamıyorumdur. Bi dönem oldu birden geçti.

Deterjan veya yumuşatıcı ondanda olabilir eşyaları dışarıda kurutuyorsanız tozdanda olabilir eğer değerler temizse. Çok çok geçmiş olsun berbat bişey.

Cildiyeci kuruluk nedeniyle kasiniyor dedi ama bence o yüzden değil. Böyle bir kaşıntı yok ya. İnsanı uykusundan uyandırır mi:110:

Back
X