kaşıntımın nedeni tuvalet kağıdı olabilir mi?

Pakize12

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
9
0
6
Ankara
2-3 Haftadır şiddetli kaşıntı ve kokulu alıntım var.. Antibiyotik kullanımı sonrası akıntı yavaş yavaş normale dönmesine rağmen kaşıntıya bir çözüm bulamadım.. Papia (kullandığım marka) tuvalet kağıdı çok aşırı yumuşak olduğu için tortu bırakıyor ve akabinde kaşıntıyı arttırıyor. Lütfen bana böyle olmayan bir tuvalet kâğıdı önerebilir misiniz?

canım öncelikle geçmiş olsun tez zamanda şifa bulursun inşallah
kadın olarak çok daha özen gösterilmesi gereken bir mevzudur aslında papia iyi ama neden sana öyle oldu anlamadım şöyle yap kendine özel tuvalet kadığı al sadece sen kullan ben öyle yapıyorum evdeki ile benim kullandığım aynı değil selpağınkini kullanabilirsin sağlığın için pahalı diye düşünme kendine al bi paket sadece sen kullan

canım çok geçmiş olsun çok zor bir durum bir kaç hafta önce bende şehir dışına gidiyordum arada ayın ortasında lekelenme oluyordu tamda o güne denk geldi bende günlük ped kullandım kotex eve geldim ölücem kaşıntıdan tam bir hafta çektim kremler kullandım annem temiz pamuklu bir bezi güzel katladı ütüledi o sıcağıyla çamaşırıma yerleştirdim tuvalettede sıcak su kullandım birde suyun içine biraz sirke koyduk birazda karbonat onuda kullandım 2 günde geçti her gün hatta günde bir kaç kez bu anlattıllarımı kullan çamaşarınıda temiz olsa bile günde 2 kere değiştir bak nasıl düzeleceksin allahın izniyle tuvalet kağıdı olarak da solo kullanabilirsin çok geçmiş olsun allah şifa versin:)

yardımlarınız için çok çok çok teşekkür ederim.. mantar ilacı ve solo tuvalet kâğıdı ile artık daha iyiyim.. Umarım en kısa zamanda tamamen kurtulurum :) tekrar çok teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…