aekadaşlar kaşı kipriği koyu renk biri olarak beyazlarla mücadele edemiyorum. açık renk yakışmıyor. koyu renk beyazlarla mücadelede çok zor oluyor. ne yapacağımı şaşırdım
kaşa göre saç boyanmalı evet ama ten rengı ve gözdede cok önemlı beyaz yada acık bugdaysan siyah koyu kahve cok ıyı olur malesef koyu kaslara baska bır renk yakıstramıyorum...
bence kişiye açık renk saçın yakışıp yakışmamasında tek etken kaş rengi değil, yüz tipi ten rengi vs vs... işte kaşları koyu diye açık saç rengi kullanamıcak diye bişi yok
bence kişiye açık renk saçın yakışıp yakışmamasında tek etken kaş rengi değil, yüz tipi ten rengi vs vs... işte kaşları koyu diye açık saç rengi kullanamıcak diye bişi yok Eki Görüntüle 713760
bence kişiye açık renk saçın yakışıp yakışmamasında tek etken kaş rengi değil, yüz tipi ten rengi vs vs... işte kaşları koyu diye açık saç rengi kullanamıcak diye bişi yok Eki Görüntüle 713760
aekadaşlar kaşı kipriği koyu renk biri olarak beyazlarla mücadele edemiyorum. açık renk yakışmıyor. koyu renk beyazlarla mücadelede çok zor oluyor. ne yapacağımı şaşırdım
aynı sorun bende de var kaşlarım koyu siyah saçlarımda siyah beyazlarımda var ten rengim beyaz oldugu için devamlı kumrala boyuyorum kötüde durmuyor...