Saç Rengi ve Saç Boyama Kaşları siyah olan birinin saç rengi problemi

ask1h

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
5
0
16
Çorum
aekadaşlar kaşı kipriği koyu renk biri olarak beyazlarla mücadele edemiyorum. açık renk yakışmıyor. koyu renk beyazlarla mücadelede çok zor oluyor. ne yapacağımı şaşırdım

kaşa göre saç boyanmalı evet ama ten rengı ve gözdede cok önemlı beyaz yada acık bugdaysan siyah koyu kahve cok ıyı olur malesef koyu kaslara baska bır renk yakıstramıyorum...

kahverengi gözlerim var ve buday tenliyim. yılardır tüm denemelerim boşa koyu renk daha güzel ama beyazlarla başım dertte

bence kişiye açık renk saçın yakışıp yakışmamasında tek etken kaş rengi değil, yüz tipi ten rengi vs vs... işte kaşları koyu diye açık saç rengi kullanamıcak diye bişi yok

beyazlarımla basım dertte dıyosun açık renk boyamak ıstemıosun karar wer :) açık renk boya kaşlarınında rengini kırdır biraz ..

aekadaşlar kaşı kipriği koyu renk biri olarak beyazlarla mücadele edemiyorum. açık renk yakışmıyor. koyu renk beyazlarla mücadelede çok zor oluyor. ne yapacağımı şaşırdım

aynı sorun bende de var kaşlarım koyu siyah saçlarımda siyah beyazlarımda var ten rengim beyaz oldugu için devamlı kumrala boyuyorum kötüde durmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…