Göz Makyajı Kaşlarım berbat oldu yardım edinnn :(

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Kızlar sabah microblading yaptırdım. İnce olan kaslarimi öyle bir doldurdular ki Recep ivedike e döndüm. Saçlarım sarı kaslar kapkara. Rengi atacak dediler ama hiç inanmıyorum hemen rengini açmak için ne yapabilirim yıkama dediler ama. Yikasam olur mu??

bende başlarda zorlandım aynı senin gibi
ama sonra boşuna üzüldüğümü anladım
stres yapma

Yıkama kabuk tutsun soyulcak zaten kabuk 3 4 gun icinde sen orayi nemli tut madecassol krem sur super iyilestiriyor kabuk atınca rengi atacak 1 sene icinde daha da açılacak merak etme. 3 kez yaptirdim tecrübeliyim :)

Ve kabuklari elinle soyma bugun dusa girme,yarin da girme. Oteki gun gir. Ben evden cikmazdim bu durumlarda 3 gun yikanmican mecbur zor biliyorum. Sonra cok guzel olcak kaşların. Gule gule kullan :)

Yıkama kabuk tutsun soyulcak zaten kabuk 3 4 gun icinde sen orayi nemli tut madecassol krem sur super iyilestiriyor kabuk atınca rengi atacak 1 sene icinde daha da açılacak merak etme. 3 kez yaptirdim tecrübeliyim :)

Ya ben sarisinim kadın bana koyu kahve yapıyorum dedi ama siyah oldu. Irkçılık yapmıyorum ama araplar gibi oldum onlar da boyle yaptırıyor. Avmye gitsrm ayırt edemezler

Ya ben sarisinim kadın bana koyu kahve yapıyorum dedi ama siyah oldu. Irkçılık yapmıyorum ama araplar gibi oldum onlar da boyle yaptırıyor. Avmye gitsrm ayırt edemezler
İlk gün olduğu için öyle ben de yaptırdım üç gün kocam dalga geçti. Aynı recep İvedik gibiydi. Yıkayınca normale dönüyor. Hatta çok güzel duruyor. Elleme şakın.

Hatta yine yaptırasım var. İki senedir o kaşın ekmeğini yiyorum iyice soldu hamile olmasam bugün yaptırırdım mecbur bekleyeceğim:/

Zamanla açılıyor yeni yaptırdıysanız, biraz bekleyin ikinci bir işlem için derim. İlk yapıldığı zaman gerçekten kapkara oluyor, sonradan doğal bir renge dönüyor.

Microblading ne ola ki :s kaşlarım inçe, seyrek ve birbirinden farklı. Bana göre bir şey mi acaba? Yaygın mı bayanlar arasında?

Youtube da yaptiranlar var islem sirasinda ve sonrasini da cekmisler rengi aciliyor ve dogal gozukuyor normalde boyle islemleri sevmem..
Kiz da ayni tepkiyi veriyordu da rengi acildi gercekten.

Back
X