Kaşlarım kezban gibi görünüyor

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Arkadaşlar benim doğal saç rengim kahverengi, kaşlarımsa biraz kalın ve koyu kahverengi. Ten rengim çok beyaz,bembeyaz bir tenim var diyebilirim. Geçen sene saçlarımı siyaha boyadım, koyu kahverengi kaşlarım açık kalıyordu siyah saçıma. Makyajsız ruh gibi görünüyordum.

Şimdi saçlarımı kızıla boyadım. Tenim saçımla ruh gibi görünmesede kaşlarım+tenim+saçlarım bir araya gelince kaşlarım kezban gibi görü
nüyor. Galiba biraz fazla koyu. Kaşlarımı hangi renk yapıyım?

Saçlarımı boya bakır kırmızılı kızıla boyadım,böyle ;-)

BDObbL.jpg

zrGpL4.jpg

Tenimde böyle çok beyaz (Arkadaşlar resmini paylaştığım kişilerin saç rengi bakırın kızılın farklı tonları,o yüzden karıştırmamanız için saçlarını kapadım :KK70: )
65DvB3.jpg

yLGpa7.jpg

Arkadaşlar benim doğal saç rengim kahverengi, kaşlarımsa biraz kalın ve koyu kahverengi. Ten rengim çok beyaz,bembeyaz bir tenim var diyebilirim. Geçen sene saçlarımı siyaha boyadım, koyu kahverengi kaşlarım açık kalıyordu siyah saçıma. Makyajsız ruh gibi görünüyordum.

Şimdi saçlarımı kızıla boyadım. Tenim saçımla ruh gibi görünmesede kaşlarım+tenim+saçlarım bir araya gelince kaşlarım kezban gibi görü

BDObbL.jpg

zrGpL4.jpg

Tenimde böyle çok beyaz (Arkadaşlar resmini paylaştığım kişilerin saç rengi bakırın kızılın farklı tonları,o yüzden karıştırmamanız için saçlarını kapadım :KK70: )
65DvB3.jpg

yLGpa7.jpg
Kaslarinin rengini actirabilirsin yada boyatabilirsin

Açık kahve olabilir. Boyamak riskli geliyorsa bir süre kaş farı kullanın. Hangi rengin yakışacağını az çok kestirirsiniz. Belki de boyamazsınız bile

BDObbL.jpg

zrGpL4.jpg

65DvB3.jpg

yLGpa7.jpg
Bence kas rengin çok güzel.

Evet ya ismi kezban olan biri değiştirmiş yazmıştı bugün birisi. Şu Kezbanı bir ekşiciler kızları aşağılamak için kullanıyor, birde kızlar birbirlerini. Kaş rengi olsa daha net cevap verebilirdim ama ya güvenilir bir kuaför yada saçlarından 1 ton koyu diyebilirim. Çok açtırınca kaşlar uzamaya başlayınca uçları garip bir renk oluyor

Açık kahve olabilir. Boyamak riskli geliyorsa bir süre kaş farı kullanın. Hangi rengin yakışacağını az çok kestirirsiniz. Belki de boyamazsınız bile
Kaslarinin rengini actirabilirsin yada boyatabilirsin

Evet bende boyamayı açmayı düşünüyorum ;-) Ama ne kadar açacağımı hangi renk yapacağıma karar veremiyorum

bende kaşlarımı kalınlaştırmaya çalışıyorum

Keske kendi kendinize su kezban lafini hakaret anlaminda kullanmasaniz ne kadar itici, Kezban olanlarin sucu ne ve Kezban ne demek ayrica. Kadinlarin ozellikle bu konuda daha dikkatli olmasini dilerim ben.
Kezban ERKEK dilinde bakımsız kadın denmek diye bilirdim ben.

Acik tenli iseniz neden acik sac rengi kullaniyorsunuz, budur sebep sizin ruh gibi gösteren.
Dogal kahve, bal rengi gibi renkler ideal.

Olmaz dersen de kaşlarını saçına uyumlu boyat.

Ben boyuyorum kaşlarımı
Yoksa feci bir şey olarak dolaşırdım ortalıkta.

Acik tenli iseniz neden acik sac rengi kullaniyorsunuz, budur sebep sizin ruh gibi gösteren.

Hayır bakır beni ruh gibi göstermiyor, siyah saç beni ruh gibi gösteriyordu dedim. Sadece bakır saçlarımla kaşlarım uymuyor.

Hayır bakır beni ruh gibi göstermiyor, siyah saç beni ruh gibi gösteriyordu dedim. Sadece bakır saçlarımla kaşlarım uymuyor.

anladım o halde dedigim gibi bir süre idare etmesi acisindan kaslari da boyatmak
kas fari de oneririm ama kas fari her gün seni yorabilir

Benim kaşlarım ne siyah ne kahve böyle orta bi renk .
Bi dönem kıpkızıldım senin gibi kaş farı kullanıyordum bakır tonlarında ve herkes çok beğeniyordu anlamıyodu far olduğunu :)
Şuan siyah saçlarım kaşlarım yine açık kaldığı için koyu kahve kaş farı kullanıyorum .
Bence böyle açık kahve - bakır gibi tonlarda kaş farları kullanırsan rengi kırılır hoş olur .

Seninde saç rengin bakır kızılı mı?Ne rebk boyadın kaşlarını?

Kızıl bakır değil altın karamele boyadım. Aynı renkle boyayıp sadece 10 dk dan az tuttum rengini kırdım diyeyim kaşlarım da abzürtte durmuyor yani

Benim kaşlarım ne siyah ne kahve böyle orta bi renk .
Bi dönem kıpkızıldım senin gibi kaş farı kullanıyordum bakır tonlarında ve herkes çok beğeniyordu anlamıyodu far olduğunu :)
Şuan siyah saçlarım kaşlarım yine açık kaldığı için koyu kahve kaş farı kullanıyorum .
Bence böyle açık kahve - bakır gibi tonlarda kaş farları kullanırsan rengi kırılır hoş olur .
Hangi bakır kaş farını kullanıyordun? ;-) Ama kaşlarını yine de azda olsa rengini açmıştın dimi, çünkü benimki koyu kahverengi?

iste surekli kadinlari dis gorunusleri yuzunden asagilayan ke kadinin zerre kadar degeri olmayan bir ulkede bari kadinlar kendi kendilerine bunu yapmasinlar. Kullanmayin bu tarz soylemleri hic hos degil.

Keske kendi kendinize su kezban lafini hakaret anlaminda kullanmasaniz ne kadar itici, Kezban olanlarin sucu ne ve Kezban ne demek ayrica. Kadinlarin ozellikle bu konuda daha dikkatli olmasini dilerim ben.
_Sabiha _Sabiha

Kezban .ismi fascadan gelmektedir kuranda keziban olarak gecer .. Anlami ev hanimi . hamarat kadin olarak gecer ... Atamocgirl e katiliyorum bu guzel ismi lutfen kullanmayin.. Insanlarin piskolojisi bozuluyor ..

Back
X