kaşlarım simetrik değil...YARDIM LÜTFEN

b1e2y3a4z5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
196
67
48
kızlar benimle aynı sorunu yaşayan var mı?kaşlarım simetrik değil ve sakın aldır kuaför düzeltsin demeyin çünkü kuaförler bile anca bu kadar diyor hep.gülünce daha da belli oluyor.kaşıma estetik yaptırsam ne yaptırmam gerekir kaşlarım kalın bu arada biraz rengi açık ve seyrek olsun istiyorum hem birbirine eşit olsun istiyorum ne yapmalıyım?

benim de öyle, bir kaşım düz bir kaşım yuvarlak ama kaş kemiği şeklinden kaynaklanıyor canım, sen kaş kemiğinin simetrik olduğuna emin misin? benimkinde hafif bi yamukluk var ve öne çıkan kemik yüzünden bi kaşım yuvarlak geliyor diğeri normal :mad:

benim de öyle, bir kaşım düz bir kaşım yuvarlak ama kaş kemiği şeklinden kaynaklanıyor canım, sen kaş kemiğinin simetrik olduğuna emin misin? benimkinde hafif bi yamukluk var ve öne çıkan kemik yüzünden bi kaşım yuvarlak geliyor diğeri normal :mad:
bu konuda şunu yapabilirsn kaşının tam ortasından parmaklarınla kaşını yukarı kaldırıken kaşınla aşağı doğru sıkarsan düzeliyor

benımde bır kasım dusuk goz kapagımda dusuk kıl teknıgınle kas yapan yerler var ıstersen bır arastır

kaşa yapılan estetiklere bakıyorum da hep kalıcı boyalarla filan diyor dövme günah değil mi o zaman bu da günahtır.Acaba yüz yogası işe yarar mı aşağıda olan kaşı yukarı çeksek:110:

ben 3d kalıcı kaç yaptırdım kıl tekniği ile geçen sene, gayet simetrik oldular, biri aşağı biri yukarıya bakıyordu çok komikti, o yuzden perçme vardı hep sağ kaşımın üstünde

Back
X