Kaşlarımı çok geç aldım etrafı berbat oldu nolur yardım edin

Daryana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
353
266
103
Merhaba kızlar gözüme uyku girmiyor bunaldım her şey üst üste geliyor zaten. Ama şuan hepsini bi kenara bıraktım ve iğrenç duran kaşlarıma taktım. Aslında kaşlarım gür ve güzel. Alinca sekli daha guzel oldu. 1 yıl oldu almaya başlayalı fakat etrafı çok beyaz. Benim kaşlarım almadan önce kalın ve gürdü incelttim. Simdi Etrafı çok beyaz ben bu beyazlığı nasıl kendi cilt tonumla eşitleyebilirim mutlaka başına gelen bilen birileri vardır nolur yardım edin :( biyik bolgesindeki tuğlerin bulundugu yerde kaşlarimin etrafi kadar olmasada beyaz gorunuyor yillardir duzenli almama ragmen :( nasil gecirebilirim :(

fondöten sürün gecene kadar
zaten siz dısarı cıktıkça ten renginize döner orası

bende kuaför mağduruyum saçlarım kısacık oldu aynaya bakınca moralim bozuluyor resmen psikolojim bozuldu.KAşlarınız kısa sürede toparlanıcaktır ama benim saçlarım ne olur allah kerim :43:

Tahminimce esmer bi bayansın canım. Esmer bayanların çogu bu sorunla karşılaşıyo ben de çevremde görüyorum. alınan yerler çizilmiş gibi bembeyaz belli. Bunun bi çözümü oldugunu düşünmüyorum.

Belki kaşlarınızı çok inceltmek yerine daha kalın kullanmayı tercih ederseniz bu sorun kısmen çözülür

İşte o bölgelerde tüy ve kıl olduğu için yeterince güneş ışığı almıyor ve rengi yüzümüzün diğer bölgelerine nazaran daha beyaz kalıyor.Kaş alma periyodunu çok uzatmamakta fayda var.Düzenli alınınca o bölge de alışıyor.O zamana kadar o bölgeye çok ince bir tabaka halinde ve sizin ten renginizde olan bir fondöten sürebilirsiniz.

Son düzenleme:
Evet esmer sayılırım buğday tenliyim en iyisi iğneli epilasyona gidip o beyaz bolgelerden kurtulayim ve gunes isigindan faydalanayim umarim normale doner cok sagolun kizlar tavsiyeler icin

Back
X