- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
elif pissssssssssss
ama yeğenimin cicileri çok şeker
ben daha başlamadım alışverişe bi başlayam göstercem size
şincik sizinkilere bakıp bakıp ağzımın suyu akıyyyy
allah hepinize güsel sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin canım
a.s.güle güle kullansın bebişinizz benim oyuncaklarda gelse artık yaaaaaaaaaaaaaaa
mercü sekerimopuyorumnanaktanben burayı daha yeni görüyom.
kız elif ne güzel cicilerin varrrrrrrrrr. Allah güle güle kullanmayı nasib etsin.
maş.nazlım hepsi bi harika ayyy yağmurumuzu bunların içinde göreceğiz ne güsel güzel günlerde sağlıcakla giysin inş bıdığımız
yaaa biz niye istanbulda değiliiiiiizzz.. ordakiler hem ucuz hem güzel şeyler alıyolar ne güzelll..
nazlı hayırlı olsun cicişleriniz...
nazlıcım çok hoşlar canım
ne güsel çoğu eksiğini hallaetmişsin
güsel sağlıklı günlerde giydirmeyide yüze rabbim nasip etsin canım
o renkleri de bir harika
hele kilotları ne şirin yaww
hepsi süperler canım
nazlıcım çok şekerlerr hele o nakışlı tulum çok tatlıııı
sağol kenyacım amin.
nazlıcım yağmurun yeni cicileri çok güzelmiş.pijamalarına.donlarına ve ikinci yeleğine bayıldım.güle güle giysin.
nazlıcım güle güle giysin bebişin donlara bayıldımmm
nazlııımmm çok cici hereyi yağmurumuzunnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağlıkla içinde görelim :Saruboceq:
nazlim hepsi cok güzel yaa
hele o donlar allahim o poposu büyücekte onlari mi giyicek yagmurumuzkaydirigubbakcemile3....
nakisli takim hastane cikisi galiab oda cok güzelmius süslü püslü
nazlım güle güle giysin bebişin
gecen hafta bebe fuarinda begendigim hastane cikisini gidip aldik bugun esimle.
heyyoooo, kizim cibildak cikmiycak hastaneden.hihoyyythihoyyyt:roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Nazımızın ilk cicisiiiiiiiiiiiiii :lepi: kaydirigubbakcemile5 :teytey: Güle güle giydir inşallah birtanem sağlıkla opuyorumnanaktan
inek süpermiş eliiif baa da almış geçen gün kocişim
eliff cnm hersey çok cicii,heleki oyuncaklaarr
Elifcimm Sizin cicilerinizde şahane opuyorumnanaktan Güle güle giyin tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
elifcim Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin canım
sorma valla öyle cok kiyafeti varki hepsini giydiremeden kücülcekler..ama dayanamyiorum güzel bisey görünce aliyorumelifcim orda mağazalarda kıyafet kalmiycek be yaaaaaa. almada başkalarınada kalsın. kaydirigubbakcemile3 :roflol:
çok güzeller cicileri.oyuncaklarıda öyle.inek çok şekermiş.
gecen hafta bebe fuarinda begendigim hastane cikisini gidip aldik bugun esimle.
hihoyyythihoyyythihoyyyt
ilk cicisini aldin mi wanna eklede görelim,
yok canim görmemisin ilk cicisi olurmu..bunca zaman bekledin sen allah bilir sahane bisey almissindir...az daha dursaydin kizin hastaneden cibil cikicakti iyi ettin almakla sonra zaman az kalicak disari cikmak zorlasicak derken dogum gelicek...simdi basladin devami gelirevettt, ilk cicisini aldik kizimin.hihoyyyt resim koycam da foto makinesini esim goturmus. getirince koycam. gormemisin ilk cicisi olmus misali.opuyorumnanaktan
yok canim görmemisin ilk cicisi olurmu..bunca zaman bekledin sen allah bilir sahane bisey almissindir...az daha dursaydin kizin hastaneden cibil cikicakti iyi ettin almakla sonra zaman az kalicak disari cikmak zorlasicak derken dogum gelicek...simdi basladin devami gelir
canım hepsi bi hrika oyuncaklarada bayıldım güzel günlerde sağlıcakla giysin bıdığımızoyuncak koyma filesi örgü yelek ve pantolonu
essekli ev takimlari kadife ev takimlari
uzun kollu ic badiler elim titremis cekerken silik cikmis
bu cok cici ayaklarinda tavsan var
ne güsellllll bizimkinin daha hiç birşeyi yok bezimiz hariçkaydirigubbakcemile3gecen hafta bebe fuarinda begendigim hastane cikisini gidip aldik bugun esimle.
canim, Allah saglik verirse doguma londraya gidince topliycam ben. rahatligim ondan zaten. hem ben cikamasamda, yollarim ablami, kardesimi, anacigimi toplayiverirler. hemde belese gelir hersey.delikafadulden
ne güsellllll bizimkinin daha hiç birşeyi yok bezimiz hariçkaydirigubbakcemile3
resmini koyda bakalım tatlım
beleşçi gacıııııııı:jeyyar:
kızımın yeni ayakkabıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?