nan cerin bu hırkalı tulumu nerden aldın bunuda mı 10 tlye aldın
bide bu hırkayı nerden aldın delikafadulden aaaaaaaaa çabuk söleeeeee
DENİZ'imizin cicleri teyzeleri ayakkabıları cumartesi aldım oğluşuma ilk aldıklarım tulumlarımızıda halamız almış
işte bu pembiş tulum pofuduk içi 10 tl kartanesi bundan sağa da aldım gıı işte bak
işte bu hırkaya hasta oldum yaaa bunun altına mini kot etek alcam işallah kilotlu çorap bide pembe saten ilk adım ayakkabısı opuyorumnanaktan
bu da 10 tl :)
ayy cok güzeller yaaa cerinim ben ikinci tuluma bayildim yirim ben onu giycek minnosu
arı mayam sarı papatyam için hastane çıkışımız teyzoşlarrrrrr 25 tl
nan arımı o nan uğur böcüğüüü :))))))))))))
bağa ne arı mayam o benüm lülülülülülü
inekli yoık muydu nan kaydirigubbakcemile3
teyzoşlar bu da polar montu kış bebesi olcak die nerde pofuduk şey var aldım falla :)
işte bu hırkaya hasta oldum yaaa bunun altına mini kot etek alcam işallah kilotlu çorap bide pembe saten ilk adım ayakkabısı opuyorumnanaktan
bu da 10 tl :)
yohttuuuu mafoldumben kocişte dio hayret inekli şeyler almadın deyü adam da alıştı artık
opuyorumnanaktan allaha şükür benim kızımda artıkın cıplak kalmicakkk kaydirigubbakcemile3
ayy çok güzelmiş kızz bu kaçaa :sinifsinif::sinifsinif:
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: mafoldumben :çok üzgünüm:
anam topicte şuanda cıbıldak birtek benim kızçemmi kaldı yane yavruceğizimin henüz heçbirşeyi yok :sinifsinif:
nan cerin o pmebiş tuluma beyaz hırkaya hastane çıkışına bayıldım kızım ya ayyyy bende istiyorum bendeeeeeeeee
özgem güle güle giysin hepsi çok güzeller kıs hemide fiyatlarıda cok uygun :lepi:
sezonda 20 den aşağı vermedim dedi ama bu tek kalmıştı 12 liraya verdi gı :kedi:
bundan başka bide karamel rengi vardı ama güzel deeldilmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?