yesinler o ablayı harçlıklardan hediye mi alırmış oy oyy kuzum yaa çok tatlışlar gıı
seninkileride unuttum sanma cokgüzeller giüle güle kullanin
heee ceyiz ki ne ceyiz valla evlenip gidesiye kadar bidaha dolap almam
benim yatak odam kadar pahali kizim verdim mi bikere vereyim adam gibi bisey olsun istedim
ama uyku setimiz krem acik yesil pembe renklerde..hem bugün cok tatli bi halida begendim..
pembesi cok yesili az olucak zaten öyle düsünüyorum
hepsi cok güzel canim güzel günlerde giydir
edooşşş gıı bak egeme aldığım maviş tulumnan mavi ayakkabıııı
buda yelee ve kilotlu çorabı kaydirigubbakcemile3
tikli karuu bide çamaşır yıkama filesi aldımm sağa ege için küçük bişi ama sen zaten makine doldurmuyomuşun anca yeter sana lülülülülülü
edooşşş gıı bak egeme aldığım maviş tulumnan mavi ayakkabıııı
tikli karuu bide çamaşır yıkama filesi aldımm sağa ege için küçük bişi ama sen zaten makine doldurmuyomuşun anca yeter sana lülülülülülü
iste teyzeleri balli kizimin oda takimi aynen bu sekilde ve bu renklerde ismarladik.....cok kullanisli kardesi olmazsa( ki insallah olur) bu oda takimini senelerce kullanabilcek minnosum
eylül ayinin ilk haftasi getircekler ben öyle istedim ozamana kadar odasini boyariz halisini falan aliriz...bende kiyafetlerini yikar ütülerim oda geldimi herseyi hazir olur
dolabimiz
alt degistirme komidinimiz
yatagimiz
burda hepsinin bir arada görüntüsü
farkli acilardan cektim resimlerini, icinin takimlarina ve mavi kombine edilmis olmasina bakmayin ben bu odayi pembe ve acik yesille kombine edicem zemuszemus
allam o kırmızı ayakkabı manyaq güzel yaaa
kartanem güle güle kullansın bebişinn :Saruboceq:
kız öle demeee erkeklere de süper serseri kıyafetleri var gömlekler montlarbak sen de indirimlerden bulursun
aseba erkekler için de çok cici şeyler var artık... ayy çok tatlı ayakkabılar vardı pantolonlar gömlekler falan çok hoştu.....
asebem saol tatlum
biz alacazda çeşit çeşit masrafımız olacak zevk için
halbuki erkeklerde en azından az masraf olcek bi de böle düşün cnm
ama erkekler içinde çok şirin şeyler var alabilrsin delüüü
yokk len bende varım çıplak erkekim var benimde aman alırız inşallah:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: mafoldumben :çok üzgünüm:
anam topicte şuanda cıbıldak birtek benim kızçemmi kaldı yane yavruceğizimin henüz heçbirşeyi yok :sinifsinif:
canım bu uyku tulumu bi harika yaaa maş.güzel günlerde kullansınbu bebişimin uyku tulumu aslında hazırınıda almıstım ama o kısa kolluydu diye halam bir tanede kendisi örmüş,
diğeride karısık birseyler işte:)
maş.canım yaaaa çok güzel ve çok kullanışlı güzel günlerde kullansın bebişimiz allah nazarlardan korusuniste teyzeleri balli kizimin oda takimi aynen bu sekilde ve bu renklerde ismarladik.....cok kullanisli kardesi olmazsa( ki insallah olur) bu oda takimini senelerce kullanabilcek minnosum
eylül ayinin ilk haftasi getircekler ben öyle istedim ozamana kadar odasini boyariz halisini falan aliriz...bende kiyafetlerini yikar ütülerim oda geldimi herseyi hazir olur
dolabimiz
alt degistirme komidinimiz
yatagimiz
burda hepsinin bir arada görüntüsü
farkli acilardan cektim resimlerini, icinin takimlarina ve mavi kombine edilmis olmasina bakmayin ben bu odayi pembe ve acik yesille kombine edicem zemuszemus
ayyyyyyyy yerim ben o ablayı büyümüşte kardeşine hediye alıyormuş maş.hepsi çok güzel sağlıcakla giysin bıdığımızbunlarıda biraz önce boynerden alduuuk.kızım aldı.ablasından hedayeeee.parası vardı ordan aldı.illa ben hediye alıcam diye inat etti.hadi al bakalım dedim.yerüm ben bu ablayı.
bu ayakkabılarıda amcamız almış sağolsun...
NEHİRİVER tatlım bana bu konuda çok yardımcı oldu.ona burdan bidaha teşekkür ediyorumm.bütün gece başının etini yedım nasıl emzık olsun,saç fırcasıdır,emzik kutusudur ama sağolsun tek bişi demedıı..canım yaaazemuszemus
bu bebişimin uyku tulumu aslında hazırınıda almıstım ama o kısa kolluydu diye halam bir tanede kendisi örmüş,
diğeride karısık birseyler işte:)
iste teyzeleri balli kizimin oda takimi aynen bu sekilde ve bu renklerde ismarladik.....cok kullanisli kardesi olmazsa( ki insallah olur) bu oda takimini senelerce kullanabilcek minnosum
bunlarıda biraz önce boynerden alduuuk.kızım aldı.ablasından hedayeeee.parası vardı ordan aldı.illa ben hediye alıcam diye inat etti.hadi al bakalım dedim.yerüm ben bu ablayı.
sende amma alisveris yapmissin he bana yetistin masallahzemuszemusedooşşş gıı bak egeme aldığım maviş tulumnan mavi ayakkabıııı
Elif kızz çok güzel odanızz valla çok kullanışlı hemide genç odası gibi :lepi:
güle güle kullansın bebişleriniz ii günlerde inşallahhhopuyorumnanaktan
y
yokk len bende varım çıplak erkekim var benimde aman alırız inşallah
kızlar sizler alışverişe çıkıyosunuz canım istiyooo ama benim çıkmam imkansız
buralar felaket sıcak evde zor duruyom kii dışarı naal çıkam :sinifsinif:
sgumus, cerin, nehriver, annembirmelek, mart, elif, funda cicişleriniz hayırlı olsun
gülegüle giysin bebişler elifim hayırlı olsun takımınız
sgumus tulumların bi harika yaaaa
bütün bebişlerin yani cicileri hayırlı olsun canlar
maş.canım yaaaa çok güzel ve çok kullanışlı güzel günlerde kullansın bebişimiz allah nazarlardan korusunQUOTE]
hayırlı olsun cicişleeer.......
anammmmmmmmmm ne güzel seyler nan onlar dibim düştü heee :kedi: bayıldım hepsıne gül egüle giysın bebeısler elıfcım senın takımda sade cok hos hihoyyyt
hepnize cok tesekkür ederim teyzeleriopuyorumnanaktanElifim Süper Süper Süperrrrrrrrrrrr Allahım sağlıkla gelsin ıngalarıyla şenletsin inşallahhh o güzel oday
begenmis olmaniza cok sevindima.s.
kızlar hayatta kimseden yardım almadan ördüğüm ilk örgü biraz acemi işi oldu ama başardım hihoyyythihoyyythihoyyyt
ayy bende yapicam bundan ama yünüm yok kopyaladim pc de duruyo...
kolay yapimi demi...cok güzel yapmissin iyi günlerde sicacik tutsun yakisiklinin ayaklarinizemuszemus
sende amma alisveris yapmissin he bana yetistin masallahzemuszemus
yien aldiklarin cok güzel canim iyi günlerde kullan
maş.canım yaaaa çok güzel ve çok kullanışlı güzel günlerde kullansın bebişimiz allah nazarlardan korusunQUOTE]
hepnize cok tesekkür ederim teyzeleriopuyorumnanaktan
begenmis olmaniza cok sevindima.s.
ayy bende yapicam bundan ama yünüm yok kopyaladim pc de duruyo...
kolay yapimi demi...cok güzel yapmissin iyi günlerde sicacik tutsun yakisiklinin ayaklarinizemuszemus
çok kolay valla benimde ilk denemem saol canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?