karazeytin,unique,kenyaa,cersu
cicşleriniz harika gene.güle güle giysinler bebişleriniz.
cersu kıs eline sağlık güzel örmüşsün patiği..
unique seninkilerde çook güzel olmuş yaa.marifetli gacılar siziiii
yaaa karazeytin alışverişe giderken bende takılıcam sana banane yaaaaaa.geçen gün annmle eminönüne geçtik.mısır çarşısına girdik arka tarafa çıktı.sağolsun torununa şeker için malzemeler aldı.sepetini ffalanda aldık şekerler için.hazırladım.resmini çekicem sonra koyarım.altın yastığı aklıma gelmedi ya.burda 11tlden başlıyo 30tl ye kadar var.bilsem ucuz olduğunu mavisinden alırdım bende.tühh.ama bebişe bişey bulamadım giyim,kızımada baktık bulamadık,mahmutpaşayı altüst ettik..ne dolanbaçlı yer orası be kafam döndü valla.bir arada düşüyodum gene.ayağım kaydı...du bakim gene gidersek altın yastığınıda alayım ordan.ne çok şey varmış orda yaa.bigün önce oraya gideceğimiz belli olsaydı emziklerden almazdan şeker için.ben 10tanesine 7,5tl verdim kadiköyde.ordan 90tanesini aynı fiyata aldı annem.yuhunuz dedim.kazığı iyi yemişim valla içime oturdu.senin dediğin pasajları bulamadım ben orda çok karışık geldi orası.inşallah bidahakine bulurum kaybolmazsam:))
beşiğin ilk hali
son halleri:))))
bitirdim sonun da zemuszemus:teytey:
nasıl olmuş kıslar
gerçi rengi biraz daha açık ama belli olmuy fotoda
karazeytincim herşeyi sona bıraktın ama herkeseten önce bitirdin sayılır
hepsi çok güsel güle güle kullansın bebişinopuyorumnanaktan
özgem zerenimsaolun kıslaropuyorumnanaktan
kurdelelerle halledem dedim idare eder beni sanırım sonrada süs olarak kullanırım
kremleri falan doldurum herhalde sonra
al iste bi hamarat anne daha kizim bunlar mi uydurma gayet güzel hazir örgü gibikızlar bakın bunları ben ördüm :)
biraz uydurma oldu ama idare eder işte :1rolleyes:
he nan biraz öle oldu.ama bir rahatladımki sormayın.saol cnmopuyorumnanaktanzeytinim
herseyin cok güzelmis canim güle güle kullan hepsini..kizinin sirtinda paralansinkaydirigubbakcemile3
pek eksik biseyin kalmamis gibi gördüm ben sanki cogu seyleri almissinalkisalkisalkis
durdun durdun herseyi bir anda aldinzemuszemus
UNıcım canım ne güsel örmüşsün güle güle giysin bebişiniz...
ZEYTINIM tatlım süper ya hepsi bayıldımm..ipekimizin herseyı hazır nerdeyse maşallahh güle güle güzel günlerde giysin teyzesının tatlısııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?