kıslar kıyafetlerini falan sonra ekliycem önce bunu göstermek istedim.sizce nasıl?dün aldım.hemde çok ucuza.kapanacak bir mağazaya denk geldim kadiköyde.adam 175 tl lik beşiği 70tl ye verdi.süper dedim aldım hemen.
kıslar kıyafetlerini falan sonra ekliycem önce bunu göstermek istedim.sizce nasıl?dün aldım.hemde çok ucuza.kapanacak bir mağazaya denk geldim kadiköyde.adam 175 tl lik beşiği 70tl ye verdi.süper dedim aldım hemen.
güle güle kullan cok güzel
süpermiş valla cnm güle güle kullan inanılmazda ucuza almışsın..
eveeeeet bunlarda benimkinin cicilerinin bir kısmı hepsini çekemedim sıcaktan fenalık geldi.dolabı gelsin hepsini içine yerleştirip öyle çekeceğim hepsini.
battaniyesi ve patiği
bodysi altı önlükleri
bunuda takım aldım.kızım istedi.
bunları ben ördüm.
gene bodyleri,mam kaşıkları,emzik koruyucusu
buda son olarak nevresim takımı
şimdilik bu kadar devamı başka zaman.öptüm hepinizi güzel hamişler a.s.
canııııııım görmedim valla.özür dilerim.teşekkür ederim canımcım.aaa funda aşkolsun beni görmüonmu kısssssssssssss ilk yorumuda ben yaptım oysaki
fundacım gerçekten çok hoşmuş ayrıca çokta ucuza almışsınnn
güle güle kulanırsın inşallah...
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzelllllllllllllllllllll cicilerrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok ciciler güle gül giysin yavruşun kızlar bol bol çıtçıtlı badi ayaklı tulum ayaklı alt pantolonlardan penye tabi bide penye battaniye alın bi kaç tane en çok kirlenen ve lazım olan şeyler
NEHİRİVER
canımcım şimcikde seninkilere baktım çook güzeller.iyi günlerde güle güle kullanın canım benim.yatak odasıda sade ve güzelmiş.ikea uygunda oluyo galiba dimi?uzun zmandır gitmedim fiyatları bilemiyorum gerçi.
ben çamlıcada bir yerde netten bakarken bi takım beğendim gidip ona bakıcam sanırım alıcam. bebek mobilyalarıda giyimleri gibi pahalı oluyo.
MUREDA
canım şimdi baktım seninkilere yaa çok tatlı şeyler almışsın.güle güle giysin yavruların.
sağolun kızlar.düşeş oldu valla.
kenyacım seninkinin cicileride çook tatlı rabbim güzel günlerde sağlıkla giymeyi nasip etsin canım
incisuuu mureda kenyaaaa
çok güzel cicişlerinizzzz rabbim giydirmeyi de nasip etsin inşallah....
incisu canım allah kolalık versin sana daa biz bir bir alırken
sen çift çift alıyorusun herşeyiii allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?