Kasm da dondurulmularyla deneyecekler ?

Çingişcim seni tekrar çok tebrik ediyorum, özelin dolu olduğu için mesajım ulaşmadı...Sanırım ikizlerim belki de üçüzlerimiz yolda...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasşp etsin...

Canım Allah razı olsun senden ve dualarını eksik etmeyen daha hiç yüzünü görmediğim sesini duymadığım ama kk da tanıştığım bir çok arkadaşımdan.
Rabbim onca emekten ilk tüp bebek tenememde yumurtalarım döllenmediğinden transfer bile olamadan elim koynumda umutlarım yıkılmışken ikinci tüp bebek denememde dondurulmuşlarımla 15. gün aldığım 5784 gibi yüksek rakamlı bir pozitif test sonucumu çıkarttı. Annem hep bana Allah çok cömerttir elbet sana bebek verir derdi, inş bu cömertliği sizlerede en kısa zamanda gösterir.
Çok mutluyum inş. sizde tadarsınız bu duyguyu

Canim topragin da dedigi gibi özel mesajlarin dolu oldugundan sana dün mesaj yazamadim ..
Inan kahroldum ..

Sonucun cok ama cok güzelll ..
Bebislerin ikiz :emir_bebek: :emir_bebek: veya ücüz :emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek: olabilir ...
Rabbim tasiyabilecegin kadarini versin ins.

Senin bu güzel haberine kendime sevinmiscesine sevindim ..
Kendine cok dikkat et ..
Allaha emanet ol ..
Sevgileerrr .. opuyorumnanaktan

Seni israrla ( bizlere umut olman dilegiyle ) listeme eklemek istiyorum ..
Nede olsa Kasim ayi dondurulmus hamisisin :CüvCüv: .. Şeniz

Kasim'da dondurulmuslariyla deneyecekler .....

BiSmiLLaHiRRahManiRRaHimmmm ...

1. ~silam~ >>> almanya >>> dondurulmus _3_ embriyo >>>Transfer i bekliyorr ..

2. surayn >>> anatolia >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 23 Kasim :Saruboceq:

3. cingis.pembesi >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Test Tarihi: 5 Aralik HAMILEE... :teytey::hooray::nazar:

4. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus _3_embriyo >>> Transfer tarihi : 28 Kasim :Saruboceq:

5. doruk >>> fertijin tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _4_ ebriyo >>> Test tarihi ::: 29 Kasim .. HAMILEE... hihoyyyt :teytey: :hooray:

6. rokoko >>> ? >>> dondurulmus embriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:

7. angel_78 >>> istanbul tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> Kimyasal gebelik yasadi ... Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin ... :teselli: :Saruboceq:

8.margarihta >>> umut tüp bebek >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 Kasim

9. mmmeltem >>> ????? >>> dondurulmus embriyo >>> Negatif sonuc aldi .. Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin .. :teselli: :Saruboceq:

10.ilayda255 >>> umut tüp bebekk >>> dondurulmus _TEK_ embriyoo >>> Tedaviye basladi ..

11.turkuaz30 >>> memorial >>>>> dondurulmus _2_ embriyo >>> sonuc bekliyorr :Saruboceq:

12.cigdemge >>> anadolu saglik merkezi >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 kasim

13.nurtii >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus ? embriyo >>> Adetini bekliyorr ..

Insallah kizlar listemiz hamilelerle :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: dolacak ALLAHIn izniylee ... :hooray: :hooray:

Not: Listemizdeki sonuc bekleyen arkadaslarr .... Sonuclarinizi lütfen bizimle paylasin ....

Mutlu haberlerinizi duymak umuduylaa ... Dualarimiz sizlerlee ... :enbuyukkk:

cingiscim tebrik ederim rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin inşallah ben,mde umutta dondurulmuşlarım var 13 tane adette tarnsfer tedavisine başlıcam 2 hafta kaldı nerdeyse tedaviye başalmama senin dondurulmuşlarda hücre saysıı vs. nasıldı biraz paylaşırmıusın konun detyalarını transferden önce nekullandın doktorun kim ditransferini kim yaptı aynı merkezden olduğumuz için biraz çok soru sordum ama ne olur cvplarsan çok sevinirim hakkını helal et cnmcım
rabbime emanet olun...

gurbetkuşu rabbim sana da sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alacağın evlat hamielliğinasip etsin inşallah tabi bizlere ve tüm isteyenlerede...

Son düzenleme:
mrb arkadaslar benimde ALLAH nasip ederse yarin transferim olacak heyecanliyim ALLAH tan hayirlisini diliyorum hepimiz icin

Hayirli transferler olsun canim .. :1hug:
Yarin bebeginle kavusuyorsunuzz ..
Ins. hic ayrilmamak üzere bebegin sana SIMSIKI tutunurr ..

Dondurulmus embriyo ile mi transfer yapilacak ?
Kac tane embriyo transfer edilcekk ?

Insallah sen de bizlere 2 hafta sonra güzel haberlerle gelceksin ...
Ben buna inaniyorum ..

Rabbim emeklerimizin karsiligini versin .. :Saruboceq:

NURTII VE SILAM sagolun ALLAH sizden razi olsun güzel dilekleriniz icin benim bu ilk tüp bebek tedavimdi ve yarin ins transferim olacak. ins yüce rabbim emegimizin karsiligini verir hepimizin bebislerini saglikla sihhatle verir ins

NURTII VE SILAM sagolun ALLAH sizden razi olsun güzel dilekleriniz icin benim bu ilk tüp bebek tedavimdi ve yarin ins transferim olacak. ins yüce rabbim emegimizin karsiligini verir hepimizin bebislerini saglikla sihhatle verir ins

Canim inan bana hersey yolunda gidecekk ..
Transfer cok basit , acisiz bir islemm ..
Bebeklerinin sana teslim edilisini naklen izleyebilme imkanin oluyorr ..

Cok duygusall , cok etkileyici birseyy ...

Ruh halin kaygili gösterdigi icin bunlari söyledim ...

Ha transfere tuvalete SIKISIK olarak girmen gerekiyorr .
O yönüyle biraz rahatsiz edicii ...

Sen bol su ic simdidenn ...

Allahtan kolayliklar diliyorum .. :1hug: :Saruboceq:

Son düzenleme:

2. surayn >>> anatolia >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 23 Kasim :Saruboceq:

3. cingis.pembesi >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Test Tarihi: 5 Aralik HAMILEE... :teytey::hooray::nazar:

4. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus _3_embriyo >>> Transfer tarihi : 28 Kasim :Saruboceq:

5. doruk >>> fertijin tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _4_ ebriyo >>> Test tarihi ::: 29 Kasim .. HAMILEE... hihoyyyt :teytey: :hooray:

7. angel_78 >>> istanbul tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> Kimyasal gebelik yasadi ... Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin ... :teselli: :Saruboceq:

8.margarihta >>> umut tüp bebek >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 Kasim

9. mmmeltem >>> ????? >>> dondurulmus embriyo >>> Negatif sonuc aldi .. Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin .. :teselli: :Saruboceq:

10.ilayda255 >>> umut tüp bebekk >>> dondurulmus _TEK_ embriyoo >>> Tedaviye basladi ..

11.turkuaz30 >>> memorial >>>>> dondurulmus _2_ embriyo >>> sonuc bekliyorr :Saruboceq:

12.cigdemge >>> anadolu saglik merkezi >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 kasim

13.nurtii >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus ? embriyo >>> Adetini bekliyorr ..

Insallah kizlar listemiz hamilelerle :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: dolacak ALLAHIn izniylee ... :hooray: :hooray:

Not: Listemizdeki sonuc bekleyen arkadaslarr .... Sonuclarinizi lütfen bizimle paylasin ....

benide yazsanıza buraya bende umut tüp bebekte 2 transfer sonucumda çarşamba günü. Salı günü test yaptırsam olurmu kızlar yaa benim moralim nedense çok bozuk yardım edin nolur bide umuttaki arkadaşlar dondurulmuşlarla tekrar denemenin fiyatı nedir?:sinifsinif:

benide yazsanıza buraya bende umut tüp bebekte 2 transfer sonucumda çarşamba günü. Salı günü test yaptırsam olurmu kızlar yaa benim moralim nedense çok bozuk yardım edin nolur bide umuttaki arkadaşlar dondurulmuşlarla tekrar denemenin fiyatı nedir?:sinifsinif:

Canim hosgeldin aramizaa ...a.s.
Seve seve eklerim ..

Canim bütün o zorlu asamalardan gecip mutluluga giden yolda en son basamakta duruyorsun ..
Mutlu sonuca ulasmana cok az kaldi ..

Neden umutsuzluga kapiliyorsun .. Bekli de suan bebeklerin seninle ..
Hem kendini , hem onlari üzmee..
Insallah Allahim sana evladini nasip edecekk .

Dualarimiz seninlee .. :Saruboceq:
Carsamba günü bizlere müjdelerle geleceksin ins. :1rolleyes:

12.cigdemge >>> anadolu saglik merkezi >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 kasim >>> Sonucu negatif .. Ama umudu daima POZITIF :: kaydirigubbakcemile5

14. sushiii >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> Test tarihi : 9 Aralik :Saruboceq:

Insallah kizlar listemiz hamilelerle :CüvCüv: dolacak ALLAHIn izniylee ... :hooray: :hooray:

Son düzenleme:
Transferi olanlarr adetinizin kacinci günü transferiniz gerceklestii ??

Adetimin 16. günümdeyim ..
Endomertiumun cok yavas ilerledigini söyledi doktorum ve Menogon igne verdii ...

Dondurulmus tedavisi görenler hic Menogon kullandiniz mi ?

Sizce rahim kalinligi transfer icin hangi ölcülerde olmalii ve
kacinci adet günü uygundur ??? fisfisfis :uhm:

canim benim dondurulmuslarla 18. gün transferim oldu.rahim kalinligim 9,3 idi.rahim kalinligi 7 ile 13 arasi olmasi gerekiyormus.arakadasimda ayn sekilde 18.gün gün dondurulmuslarla oldu.10,5 ile transfere girdi.insallah senin içinde hayirlisi olur.hersey yolunda gider.moralini yüksek tut.allah yar ve yardimcin olsun.

Sılam benim 7,8 idi son kontrolde.Moralim bozulmuştu düşük diye ama transfer edilen embriyolardan 1 tanesi tuttu allaha şükür...ınşallah tüm arkadaşlarında allah yardımcısı olur ve güzel haberlerini alırız...

canim benim dondurulmuslarla 18. gün transferim oldu.rahim kalinligim 9,3 idi.rahim kalinligi 7 ile 13 arasi olmasi gerekiyormus.arakadasimda ayn sekilde 18.gün gün dondurulmuslarla oldu.10,5 ile transfere girdi.insallah senin içinde hayirlisi olur.hersey yolunda gider.moralini yüksek tut.allah yar ve yardimcin olsun.

Cok tesekkür ederim canim ..

Kaygilanmadan edemiyorum .. :1no2: Ne kadar düsünmek istemesem de sorular beynime hücum ediyorr ...
Yüce Mevlam hepimizin yardimcisi olsun ..

Sılam benim 7,8 idi son kontrolde.Moralim bozulmuştu düşük diye ama transfer edilen embriyolardan 1 tanesi tuttu allaha şükür...İnşallah tüm arkadaşlarında allah yardımcısı olur ve güzel haberlerini alırız...

Canim bana umut oldun gercektenn ..
Cuma günü ölcüm yapildiginda 6,5 mm cikmisti endometrium ..

Bu gün yine kontrol edildi . Doktorum söylemedi ne kadar oldugunu ..
Sadece cok yavas ilerliyorsun dedi ..

Moralim o nedenle biraz bozulmustuu ..

Hayirlisiyla benimde bebisim olsun daa bir taneye de raziyim ..

Cok tesekkürler canim verdigin bilgiler icin ..
Allah saglikla evladina kavustursun . :nazar:

benim başarısız oldu arkadaşlar. Çok üzgünüm. ama bir dahaki denemede daha da umutluyum inşallah

benim başarısız oldu arkadaşlar. Çok üzgünüm. ama bir dahaki denemede daha da umutluyum inşallah

Canim gercekten cok üzüldümm ..:teselli:
Keske hem sen sevinipp , hem de bizleri güzel haberlerle sevindirseydin ..

Elimizden en ufacik bir sey gelse inan seve seve yapardik ..
Malesef ki ; hersey takdir-i ilahi ..

Ama umudunu yitirmeyisin ne kadar güzell ..
Hayatta bir seyi gercekten isteyince inan bana olurrr ...

Dualarim seninle canim ..
Bir dahakinee insallah o güzel duyguyu bizde tadacagizz ...

Canim gercekten cok üzüldümm ..:teselli:
Keske hem sen sevinipp , hem de bizleri güzel haberlerle sevindirseydin ..

Elimizden en ufacik bir sey gelse inan seve seve yapardik ..
Malesef ki ; hersey takdir-i ilahi ..

Ama umudunu yitirmeyisin ne kadar güzell ..
Hayatta bir seyi gercekten isteyince inan bana olurrr ...

Dualarim seninle canim ..
Bir dahakinee insallah o güzel duyguyu bizde tadacagizz ...

inşallah silam.
yani umutluyum diyorum ama yine olmazsa ne olur acaba diye de düşünüyorum bir yandan. neyse umutsuzluk yok.

Back
X