Kasm da dondurulmularyla deneyecekler ?

slm hanımlar dün itibariyle 3 aşılamdan sonra ilk micro negatifliğimi öğrenmiş oldum hala toparlayamadım tabii
4 transfer olmuştu 4 dondurulmuş vardı dr um yaşın genç dondurulmuşları kullanmayalım taze yumurta yaparız dedi iiye kafam karıştı beimde tekrar ilaç mı almayalım yoksa dondurulmuşlarla mı denemeliyim malesef acı tecrübelerinizden yararlanmaya ihtiyacım var
sevgiler

Canim benim ... :teselli:
En son üzüntün bu olasun insallahh ...
Bundan sonra hayatinda hersey seni mutluluktan ucuracak kadar güzel olsun ..

Canim doktorun daha iyi bilir ama ..
Bence dondurulmus ebriyolarini dene ..
Sonucta dondurulmuslarla da hamile kalan cok ..
Onlar orda beklerken senin yeniden ayni SIKINTILara katlanman bana sacma geliyor ..
Tekrardan acitici igneler .. OPUlarr ..

Hem eger yeni bir tedaviye baslarsan ve hamile kalirsan , dondurulmuslara ayriyetten para ödemek zorunda kalacaksin ..
Yine de sen bilirsin ..
Esinle , doktorunla etraflica konusup en dogru karari vereceginizden eminim ...
Hakkimizda hayirlisi olsun ..

Yaptirdigimiz bu tedavimlerimiz hepimizin de son olsun ...
Bir daha ihtiyac duymayalim ins.
Ha belki ilerde bebeklerimize kardes yapmak icin olabilir ... kaydirigubbakcemile3

BEBEKTEYİZ bence dondurulmuşlarınla denemende yarar var çünkü bu şekilde hamile kalan çok arkadaşımız var bende bu ay deniycem 6 embryom donduruldu. inşallh bi sorun çıkmazssa kasımın ortasında taransferim olacak hem doktorunuz madem taze yumurtalarınla deniycekti neden kalan embiryoları dondurdu bir sürü para gidiyo yazık hem bu süreç çok yorucu değil sadece adetin 21. günü lucrine başlıyosun sonra ikinci adetinde çağrıyolar hapla devam ediyosun adetin bittikten sonra tranfer gerçekeleşiyor .İnşallh hepimizin yüzü güler bu dafa

Aynen katiliyorum ..
Ne diyosan altina imzami atiyorum .. kaydirigubbakcemile3 Şeniz

kızlar tedaviye başlayan tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum
bu ay bende dondurulmuşlarımı denedim
bu gün transferimin 4. günü haftaya belli olacak sonucumuz
hepimizin yüzü güler inşallah

Canim insallah bebislerin suan annelerine SIMSIKI tutunmuslardirr .. :Saruboceq:
Kac ebriyo transfer edildi ??
Test günün ne zaman ??
Insallah hamile oldugunu burdan müjdelersin de bizlere de umut olursun .. :sm_cool:
Dualarim tüm tedavide olan , sonuc bekleyen arkadaslarimlaa ..
:asigim:

Kasim'da dondurulmuslariyla deneyecekler .....

BiSmiLLaHiRRahManiRRaHimmmm ...

1. ~silam~ >>> almanya >>> dondurulmus ebriyo
2. surayn >>> anatolia >>> dondurulmus ebriyo
3. nil1971 >>> memorial >>> Mikro
4. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus ebriyo
5. doruk >>> ? >>> dondurulmus ebriyo >>> sonuc bekliyor :enbuyukkk:

Son düzenleme:
Aynen katiliyorum ..
Ne diyosan altina imzami atiyorum .. kaydirigubbakcemile3 Şeniz

Canim insallah bebislerin suan annelerine SIMSIKI tutunmuslardirr .. :Saruboceq:
Kac ebriyo transfer edildi ??
Test günün ne zaman ??
Insallah hamile oldugunu burdan müjdelersin de bizlere de umut olursun .. :sm_cool:
Dualarim tüm tedavide olan , sonuc bekleyen arkadaslarimlaa ..
:asigim:
inşallah sıkısıkı tutunuşlardır canım
4 tane transfer edildi 30 ekimde haftaya cuma hayırlı gündehayırlı haberi duyururum canım
sırnaşık şey

4 tane transfer edildi 30 ekimde haftaya cuma hayırlı gündehayırlı haberi duyururum canım
sırnaşık şey

Insallah cnm benim .. Dualarim seninlee .. Şeniz
Meleklerin cifter gelsin insallah .. :emir_bebek: :emir_bebek:
Kalite konusunu kafana cok takma cnm ..
Dua et ve Rabbine sigin ..
O isterse akan sular durur..

Insallah Rabbim bu kez "OL " der .. :Saruboceq:

Listeye seni de alalim ..
Bizlere umut ol .. OK?

selamkızlar dün merekzimle görştüm ve fertijin tüp bebek merekzinde tedavime start verdim istanbul tüp bebek merekzinden taşınacak ebriyolarım.doktorum bununla ilgili bir sorun olmayacağını söyledi.umarım hakkımda hayırlısı olur. eşiminde benimde içimize sinen bir yer oldu.merekze gittiğimizde orda ikizler gelmişti drlarını görmeye öyle şekerlerdiki. tam evet doğru yerdeyiz galiba dereken brde 9 aylık ikizlere hamile bir bayan geldi..evet dedim ben doğru yerdeyim. tüm hemşireler drum hepsi çok güzler yüzlü ve iliglilerdi. umarım sonucumda onalar kadar yüzgüldürür... hepimiz için hayırlısını diliyorum...

kızlar sizden özel birde isteğim var.bir arkadaşım var klüpden angel_78 adında dondurlmuş 2 ebriyosunu transfer ettirdi. lütfen onun ismini söylerek dua edermisiniz... hakkınızı helal ederek lütfen:))

selamkızlar dün merekzimle görştüm ve fertijin tüp bebek merekzinde tedavime start verdim istanbul tüp bebek merekzinden taşınacak ebriyolarım.doktorum bununla ilgili bir sorun olmayacağını söyledi.umarım hakkımda hayırlısı olur. eşiminde benimde içimize sinen bir yer oldu.merekze gittiğimizde orda ikizler gelmişti drlarını görmeye öyle şekerlerdiki. tam evet doğru yerdeyiz galiba dereken brde 9 aylık ikizlere hamile bir bayan geldi..evet dedim ben doğru yerdeyim. tüm hemşireler drum hepsi çok güzler yüzlü ve iliglilerdi. umarım sonucumda onalar kadar yüzgüldürür... hepimiz için hayırlısını diliyorum...

Canim insallah bu yeni merkez sana hayir ve ugur getirsin ...
Dilerim ordan göbüsü dolu cikarsin .. :CüvCüv:
Belki de ordaki doktorlar bebeginin sana gelmesinde vesile olacaklardirr ...
Hadi bakalim ins. sana da cifter kuzular gelsin ..

Hayirli tedaviler cnm ... Listeye seni de ekliyorum .. kaydirigubbakcemile5

kızlar sizden özel birde isteğim var.bir arkadaşım var klüpden angel_78 adında dondurlmuş 2 ebriyosunu transfer ettirdi. lütfen onun ismini söylerek dua edermisiniz... hakkınızı helal ederek lütfen:))

Rabbim sen yüceler yücesisin ...
Sen bizleri yoktan var edensin ..
Bizlere ve tüm yarattiklarina sayisiz lütuf ve nimet verensin ...

Ne olur Rabbim hakkimizda hayirli neyse onu verr ..
Bizleri en kisa zamanda hayirli evlat sahibi eyle ..
Imtihanlarimizi bize kolaylastir ...

angel_78 gibi tedavide olann büüüüütttüüüüüünnnn
:enbuyukkk: bulunan , bulunmayan tüm bebek özlemi ceken din kardeslerimize sen nasip eyle anne-baba olmayi ...
Amin ... :Saruboceq: :Saruboceq:

:enbuyukkk: bulunan , bulunmayan tüm bebek özlemi ceken din kardeslerimize sen nasip eyle anne-baba olmayi ...

Ay ne güzel dileklerde bulunmuşsun
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

3. nil1971 >>> memorial >>> Mikro
4. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus ebriyo
5. doruk >>> ? >>> dondurulmus ebriyo >>> sonuc bekliyor :enbuyukkk:
6. rokoko >>> ? >>> dondrulmus 4 ebriyo >>> sonuc bekliyor :hooray:

canım benim çok teşekkür ederim duan için rabbim hepmizin yüzünü tez zmanda güldürsün inşallah...alkisalkisalkis

canım benim çok teşekkür ederim duan için rabbim hepmizin yüzünü tez zmanda güldürsün inşallah...alkisalkisalkis
canım tedavin hayırlı olsun
bende dondurulmuşları denedim cumaya sonucum belli olacak
sende beklemedesin galiba nasıl gidiyo?:hulya:

canım tedavin hayırlı olsun
bende dondurulmuşları denedim cumaya sonucum belli olacak
sende beklemedesin galiba nasıl gidiyo?:hulya:

hayır canım ben daha beklemede dğilim inşallah tedavime başladım transferim daha olmadı. hayırlısı ile gerçekleşirse haber veririm dilerim sende tez manda hayırlı sonuç alırsın tüm bekleyenlerin allah yar ve yardımcısı olsun..

dualariniz için çok tesekkürler.rokoko bende pazar günü alcam sonucumu insallah.senin merkez hangisi.ve dondurulmuslarin kalitesi ne.benim iki tane blast koydular.insallah hepimiz güzel haberler aliriz.bol bol dua...

dualariniz için çok tesekkürler.rokoko bende pazar günü alcam sonucumu insallah.senin merkez hangisi.ve dondurulmuslarin kalitesi ne.benim iki tane blast koydular.insallah hepimiz güzel haberler aliriz.bol bol dua...
adana ankara tüp bebek merkezi canım
benim 6. gün transferi yapılmıştı(haziranda) 2tane gebelik oluştu ama devam etmedi
7 tanesi donduruldu 4ü çözüldü .4ü transfer edildi
yani hepsi blast oluyo bu durumda ama kaliteleri 2 tanesi grade 2,2 tanesi grade 3
hücre sayıları 16 dan fazlaymış artık allahıma sığındım bekliyorum
senin belirtilerin varmı canım?
benim adet günüm geçti adet sancıları ara ara oluyor korkuyorum habire wc ye gidiyorum
göğüslerim büyüdü ama ağrısı yok bide akıntı geliyo

canim sürekli girmedigim için simdi gördüm msj ini.belirti derken bek kasik agrisi oluyo.gögüslerimde sisme oldu.aci da var tabi ayni zamanda.hasta olcakmisim gibi sancida oluyo.ama diyolarki belirtiler ayni oluyo hamilelik ile regl.basim dönüyo bide.hayirlisi hakkimizda artik..

hayır canım ben daha beklemede dğilim inşallah tedavime başladım transferim daha olmadı. hayırlısı ile gerçekleşirse haber veririm dilerim sende tez manda hayırlı sonuç alırsın tüm bekleyenlerin allah yar ve yardımcısı olsun..

Cnm .. Tedavinde hangi ilaclar kullaniyorsun ?
Bende regl imi bekliyorum ..

Canim insallah pazar günü burdan bizlere hayirli , mutlu haberler vereceksin .. Bizlere umut olacaksin ..
Dilersen seni de listemize eklemek istiyorum .. vereliniortak

adana ankara tüp bebek merkezi canım
benim 6. gün transferi yapılmıştı(haziranda) 2tane gebelik oluştu ama devam etmedi
7 tanesi donduruldu 4ü çözüldü .4ü transfer edildi
yani hepsi blast oluyo bu durumda ama kaliteleri 2 tanesi grade 2,2 tanesi grade 3
hücre sayıları 16 dan fazlaymış artık allahıma sığındım bekliyorum
senin belirtilerin varmı canım?
benim adet günüm geçti adet sancıları ara ara oluyor korkuyorum habire wc ye gidiyorum
göğüslerim büyüdü ama ağrısı yok bide akıntı geliyo

Canim belirtiler hamilelik ile örtüsüyor ..
Tabi hic belirtisi olmayanda olabiliyor ..
Insallah bizlere mutlu haberlerle geleceksin ..
Dualarim sizlerlee ... :Saruboceq: hihoyyyt

3. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus ebriyo

4. doruk >>> ? >>> dondurulmus ebriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:

5. rokoko >>> ? >>> dondurulmus embriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:

6. angel_78 >>> ? >>> dondurulmus emriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:

Son düzenleme:
insallah arkadasim.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.belirti olarak çok SIK idrara çikma.bide vajinadan ara ara sanci.

Cnm .. Tedavinde hangi ilaclar kullaniyorsun ?
Bende regl imi bekliyorum ..

canım ben adet öncesinde natibiyotikler ve folikasit bebek aspirini ile başladıım. adet başlayınca estroderm tt 100 bantla devam edicem. gününe göre değişyo bantın sayısı.sonrasında progynex iğne ile devam edecemişim... bu kadar yane...

Back
X