Kasm da dondurulmularyla deneyecekler ?

6.gününde çikmasi için çok erken.güvenme derim o testlere.ve test gününü bekle arkadasim.biliyorum beklemek çok zor.insallah bebislerin seninledir.

Arkadaşım bişey dicem ben testi sabah 10,30 gibi yaptım az önce yaptığım teste baktım ikinci çizgi yerinde bi sarı çizgi gibi bişey var.Sence test bozuldumu yoksaaaaaaaa:)

:) bilmiyorumki valla canim ya.acaba ikinci çizgimi o.istersen 10.gününde tekrar yap bakalim.

bence bi kaç tane test al hergün yap ozaman :) amiin insallah hayirlisi hakkimizda...

Meltemmmmm cnm güzel haberlerini bekliyourzzz ...
Idrar testlerine güvenme cnm .. Kanda sonuc daha kesin cikacaktirr ..
Umutsuzluga kapilmaa ...
Bizleri habersiz birakma ..
Sonuc alir almaz bildirr emii cnm ... Şeniz

Angel_78 canim dualarimiz seninlee .. :Saruboceq:
Rabbimden B- Hcg nin bir an önce arttimasini diliyorr ve bize mutlu haberlerle gelmeni bekliyoruzz .. Şeniz

Sabah test yaptım yani 8. gün geleneksel idrar testi denemesi :) sonuç yine negatif.Ama inşallah benimkide idrarada negatif kanda pozitif çıkanlardandır :)))))

merhaba arkadaşlar..
ben de yola dondurulmuşlarla devam ediyorum..
dün transferim oldu.. geri sayım başladı yani..
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahh...

Sabah test yaptım yani 8. gün geleneksel idrar testi denemesi :) sonuç yine negatif.Ama inşallah benimkide idrarada negatif kanda pozitif çıkanlardandır :)))))

Amin cnm insallah ...
Zatenn idrar testleri cok erken hamilelikleri belirtebilecek kadar hassas ve yeterli degillerr...

Kesin sonuc kanda belli olacak ..
O zaman bizlere güzel haberlerle geleceksin ins. :Saruboceq:

Kendini üzmeden günlük klasik idrar testlerine devam cnm ... kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar..
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahh...

Canim sen de hosgeldin aramizaaa ... kaydirigubbakcemile5
Transferin hayirli olsun .. :1hug:
Rabbim Pozitif sonuclara ulasmayi nasip etsin ... :Saruboceq:
Burdan bizlere mutlu haberler verirsin insallahh ..

Seni de listemize eklemek istiyorum .. Tabii sen de istersen ...

Tedavin nerede oldu ? Kac ebriyo transfer edildii ? yerimseniben

Son düzenleme:
Kasim'da dondurulmuslariyla deneyecekler .....

BiSmiLLaHiRRahManiRRaHimmmm ...

1. ~silam~ >>> almanya >>> dondurulmus _3_ embriyo

2. surayn >>> anatolia >>> dondurulmus embriyo

3. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus embriyo

4. doruk >>> fertijin tüp bebek merkezi >>> dondurulmus ebriyo >>> sonuc bekliyor .. :Saruboceq:

5. rokoko >>> ? >>> dondurulmus embriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:

6. angel_78 >>> istanbul tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> HAMILE ... HAMILE ... :CüvCüv: :teytey: :nazar:

7.margarihta >>> ????? >>> dondurulmus embriyo

8. mmmeltem >>> ????? >>> dondurulmus embriyo >>> Sonuc bekliyor .. :Saruboceq:

9.ilayda255 >>> umut tüp bebekk >>> dondurulmus _TEK_ embriyoo

10.turkuaz30 >>> ????? >>>>> dondurulmus embriyo

Insallah kizlar listemiz hamilelerle :CüvCüv: dolacak ALLAHIn izniylee ... :hooray: :hooray:

Not: Listemizdeki sonuc bekleyen arkadaslarr .... Sonuclarinizi lütfen bizimle paylasin ....

Mutlu haberlerinizi duymak umuduylaa ... Dualarimiz sizlerlee ... :enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar..

canım hayırlı habeler duyarsın inşallah... rahim kalınlığın ne kadardı transferde öğreneblirmiyim?

Canim sen de hosgeldin aramizaaa ... kaydirigubbakcemile5
Transferin hayirli olsun .. :1hug:
Rabbim Pozitif sonuclara ulasmayi nasip etsin ... :Saruboceq:
Burdan bizlere mutlu haberler verirsin insallahh ..

Seni de listemize eklemek istiyorum .. Tabii sen de istersen ...

Tedavin nerede oldu ? Kac ebriyo transfer edildii ? yerimseniben
[/QUOTE]

canım benim hoşbulduk..
uzun zamandır takip ediyordum yazıları transfer sonrası yazmak kısmetmiş..
listenizede seve seve bulunmak isterim..
memorial hastanesi nde tedavi görüyorum. 2 tanecik embriyo transfer edildi..opuyorumnanaktan
umarım sıkı sıkı tutunur, sağlıkla gelişir ve beni bırakmazlar.. :Saruboceq::Saruboceq:
bu arada tüm tedavi olan arkadaşlarım Rabbim hayırlı güzel haber almayı ve sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim hoşbulduk..
uzun zamandır takip ediyordum yazıları transfer sonrası yazmak kısmetmiş..
listenizede seve seve bulunmak isterim..
memorial hastanesi nde tedavi görüyorum. 2 tanecik embriyo transfer edildi..opuyorumnanaktan
umarım sıkı sıkı tutunur, sağlıkla gelişir ve beni bırakmazlar.. :Saruboceq::Saruboceq:
bu arada tüm tedavi olan arkadaşlarım Rabbim hayırlı güzel haber almayı ve sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

Amin cnm insallahh ..
Bu güzel dualarr su mübarek Cuma günü hürmetine kabul olsun ins.

Kasim'da dondurulmuslariyla deneyecekler .....

BiSmiLLaHiRRahManiRRaHimmmm ...

1. ~silam~ >>> almanya >>> dondurulmus _3_ embriyo

2. surayn >>> anatolia >>> dondurulmus embriyo

3. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus embriyo

4. doruk >>> fertijin tüp bebek merkezi >>> dondurulmus ebriyo >>> sonuc bekliyor .. :Saruboceq:

5. rokoko >>> ? >>> dondurulmus embriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:

6. angel_78 >>> istanbul tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> DUALARIMIZ seninlee ...

7.margarihta >>> ????? >>> dondurulmus embriyo

8. mmmeltem >>> ????? >>> dondurulmus embriyo >>> Sonuc bekliyor .. :Saruboceq:

9.ilayda255 >>> umut tüp bebekk >>> dondurulmus _TEK_ embriyoo

10.turkuaz30 >>> memorial >>>>> dondurulmus _2_ embriyo >>> sonuc bekliyorr :Saruboceq:

Insallah kizlar listemiz hamilelerle :CüvCüv: dolacak ALLAHIn izniylee ... :hooray: :hooray:

Not: Listemizdeki sonuc bekleyen arkadaslarr .... Sonuclarinizi lütfen bizimle paylasin ....

Mutlu haberlerinizi duymak umuduylaa ... Dualarimiz sizlerlee ... :enbuyukkk:

canım hayırlı habeler duyarsın inşallah... rahim kalınlığın ne kadardı transferde öğreneblirmiyim?

teşekkür ederim canım..
hepimiz hayırlı, güzel haberler alırız inşallahhh...
canım transfer esnasında rahim kalınlığı için iyi demişti doktorum.. herhangi bir şey söylemedi.. ama son kontrolümde transferden 4 gün önce 9.2 demişti diye hatırlıyorum..

Back
X